vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
klapna je kao zaštita od pregrijavanja a ne poreventiva od podhlađivanja .:icon_fU:
Posljednje uređivanje od moderatora:
Zašto motori s zračnim hlađenjem nemaju termostat ?
Ova temp nije radna i nije dobra za motor.
Ok je sve iznad 80-95 stupnjeva.
Zašto je izvađen termostat?
Jel u sistemu voda?
Treba ga doraditi a ne ga izvaditi van ..ali da bi ga doradio mora biti vani ...hm..odluči sam.. A ovaj noviji 539 ima termostat i jako tesko povlaci tekucinu u sistem tako da mi se cini da ga budem i iz njega izvadil..
aha ,Doraditi u smislu bušenja rupice?
Znači taj vrak , antifriz ....služi kao start sprej samo je stalono u motoru i djeluje iznutra ?Nemora značiti....
Jasno mi je ako se ispušta voda, pa se prije paljenja stavi topla voda da lakše upali, ko recimo moj IMT 540-FIAT, jer bez tople vode u minusu on neče ni pod razno upaliti da ga 15 puta griješ, jednostavno mu je tško, no nikakvo čudo kad ima preko 13.000 rh bez otvaranja motora.
No kod ovih gdje traktori uredno pale u minusu, nije mi jasno zakaj nemaju antifriz. Naši 565 i 539 od prvog dan imaju antifriz i uvjek fino pale i po večim minusima.
To nije problem :mur::mur: motor ne smije zakuhati niti zimi a kamoli ljeti .Ne razmem te puknuti, kakve to iam veze??
Htel sam reći to da nemam brige s smrzavicom i z ničim dok je antifriz unutra, a naravno i termostat.
Šima, nije samo problem taj antifriz preko zime i tih 200 kn, kojih nije ni toliko , problem ti je kaj antifriz sprečava i zakuhavanje tokom ljeti, a i največa prednost antifriza u sistemu je sprečaanje nastanka kamenca.