Kod mene jedan likson isto popravljal sjedalo. Umjesto spužve metnuo onu morsku travu što se nekad umetala u kauče, a od nekog zavarivačkog odjela zamijenio skajpozdrav. tražim sjedalo za 539. imam original sjedalo sad gore, opruge još rade relativno ok. strgani mi ovaj kožni dio. koristi netko nekakvo zamjensko sjedalo? može napisat jel udobnije od originala ili da naručim samo nove spužve?
Nemoj trgati spužvu jer ako nije oštečena još nu malo dodao i ti bude to. Orginalna spužva je "višegramska" od obične i ljevana je u kalup. Nikakva obična ni regenerat to ne može zamjeniti.zvao tapetara...oko 300-tinjak kuna...nije ni puno...one zamjenske spužve su nešto preko 100kn i one se samo lijepe, a ja ću mu odnijeti i metalni okvir što je unutra da mogu natrag zašarafit.....
ne trgam ju...nosim mu cijelu staru pa bude složil od toga kaj može...ako bude se dalo iskoristiti bude složil...Nemoj trgati spužvu jer ako nije oštečena još nu malo dodao i ti bude to. Orginalna spužva je "višegramska" od obične i ljevana je u kalup. Nikakva obična ni regenerat to ne može zamjeniti.
Kaj su to kokosova vlakna na juti? Nekad se stavljala konjska dlaka ( od repova) ,ali to možeš vidjeti samo u muzeju.Nađi ovo i ugradi umjesto spužve! View attachment 38479
Izvađeno iz kauča
Kaj opet filteri goriva? Ni vrag da ona benzinska prodaje takvu "kaljužu" Koliko se sjećam filtere si mijenjao negdje u proljeće. Izgleda da stvarno imaš posla s raketom 😉