• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Po deklaraciji i narudžbi je filter goriva, dok na njemu piše filter ulja. Neznam dal'je to isto.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Za filter ulja, za motor, treba paziti na benzin ili dizel i navoj - ništa drugo!
Za ostale filtere treba paziti na navoj, dimenziju (ne možeš baš svakoga ugurati u rupu :hahah: ) i naročito na ono SAE od 20 pa na 90

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Fradom sam bio zadovoljan, ne brine me previše marka nego što je kraći. IMG_20211210_113839.jpg IMG_20211210_113706.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Nemoj se s tim umarati, ionak neznaš koliko krugova papira je u kojeg namotano i koje finoče filtriranja ;)

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Budem probao valjda bu izdržao sto sati rada,jedan interval izmjene, no svjedno pratim pritisak ulja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Nemaš brige, Mislim da je bitnija kvaliteta ulja koju točiš.

Ja za auto kupujem naj jeftinije filtere več godinama i nikad problema s pritiskom ulja, a ni s bilo čim na motoru.
Točim Turbo, a prije sam točil super 5 i mjenjam da 10 000

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Kak to misliš super turbo u auto? Koje je to gradacije? Super 5 znam 15w40. Super 5 točim u traktore i kombajne.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Isto 15W-40
Par kuna razlike ali nekak si mislim da je zato kvalitetnije.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kad voziš fina kola iz Francuske 🤭 ;) ;)
Moj stari traktor ide na svako proizvedeno:ppozdrav:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Danas bio u nabavi brave. Najprije sam kupio poteznu, a onda mi vrag nije dao mira pa sam otišao do Jakopica u Lonjicu i kupio bravu od Masey Fergusona, engleska proizvodnja. Ova potezna mi baš ne ulijeva povjerenje (Masiva-Indija). Ako treba još budem nabavil i 2 releja da raketa bude raketa. :unsure:
Jesi li probao namontirati bravu?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Nisam, čekam još jedan relej. Imali su samo jedan pa čekam da stigne i drugi. Bilo bi dovoljno da namontiram samo bravu, ali da izbjegnem prigovore stavil budem i ta dva releja:love:. Kako je rekel majstor Muha -ako se ne pokvari brava uvijek postoji vjerojatnost da se pokvari jedan od releja, ali bitno da se radi. :)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Meni se , kao vlasniku rakete, čini da su ovi iz Formule 1 prekopirali puno rješenja od rakete (npr. nijansu boje), ali im ipak nije uspjelo napraviti takav nepoderivi stroj. Jedna utrka i motor prdne. Moraju oni još puno učiti. Najbolje da su prekopirali sve. No dobro, možda bi konačna brzina bilo malo manja, ali su onda mogli napraviti veće zavoje na pisti i to bi bilo to.
Da nebude greške, ovo nije pisal prijatel Kupljenec već ja osobno bez ikakvog nagovora i utjecaja sa strane i pri punoj svijesti (ako se ne računa čašica-dve na tašte, radi želuca). :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh