• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Kad voziš fina kola iz Francuske 🤭 ;) ;)
Moj stari traktor ide na svako proizvedeno:ppozdrav:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,149
Danas bio u nabavi brave. Najprije sam kupio poteznu, a onda mi vrag nije dao mira pa sam otišao do Jakopica u Lonjicu i kupio bravu od Masey Fergusona, engleska proizvodnja. Ova potezna mi baš ne ulijeva povjerenje (Masiva-Indija). Ako treba još budem nabavil i 2 releja da raketa bude raketa. :unsure:
Jesi li probao namontirati bravu?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,024
Nisam, čekam još jedan relej. Imali su samo jedan pa čekam da stigne i drugi. Bilo bi dovoljno da namontiram samo bravu, ali da izbjegnem prigovore stavil budem i ta dva releja:love:. Kako je rekel majstor Muha -ako se ne pokvari brava uvijek postoji vjerojatnost da se pokvari jedan od releja, ali bitno da se radi. :)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,024
Meni se , kao vlasniku rakete, čini da su ovi iz Formule 1 prekopirali puno rješenja od rakete (npr. nijansu boje), ali im ipak nije uspjelo napraviti takav nepoderivi stroj. Jedna utrka i motor prdne. Moraju oni još puno učiti. Najbolje da su prekopirali sve. No dobro, možda bi konačna brzina bilo malo manja, ali su onda mogli napraviti veće zavoje na pisti i to bi bilo to.
Da nebude greške, ovo nije pisal prijatel Kupljenec već ja osobno bez ikakvog nagovora i utjecaja sa strane i pri punoj svijesti (ako se ne računa čašica-dve na tašte, radi želuca). :ppozdrav:

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,517
Vozaci raketa , zanima me ima li gdje ovakav 539 ,vozi li neko ? Jel uradjeno par komada za sajam ili je bilo neke prodaje ,bas lijepo izgleda ...
Kolko mene sjecanje služi to je više 542 ili 540 nego 539.
Zadnje gume 12.4-28, motor 42 konja, prednji most ko na 542 jedino ne znam jel mjenjač 6+2 ili 10+2, a pošto je to izrađeno pred sam kraj života tvornice mislim da njih ima jako, jako malo ak i toliko...

Najnoviji postovi

Na vrh