A vidiš da svaki vikend kiša pada pa ne može u šumu,ne može s raketom po mokromeMoja motorka ima više sati godišnje od tvoje rakete…
Delaj kolko os. Meni je svejedno. Ti nisi svjestan možda kaj govoriš ali vrijeđaš. Mogel bi ti 100 primjera najti ali srećom moderatori brišu gluposti. Komentiraš stvari koje očito ne kužiš i usput vrijeđaš ljude koji se ozbiljno bave poljoprivredom. Ovo je poljoprivredni forum ako si zaboravil. Ja ne komentiram šarafljenje kamiona jer o tome znam kolko i ti o poljoprivredi.Ma svako ima svoje mišljene i to je tak, uvjek se vrtimo u krug. Nema veze idemo dalje, raketa čeka toplije dane, a i ja. Meni nije sila nikakva za niš. 🤠Nikog ja ne vređam, nemoj mi stavljat riječi u usta.
Nego svako ima pravo na svoj stav, svoje mišljene.
Da raketa ne povuce vlaguA vidiš da svaki vikend kiša pada pa ne može u šumu,ne može s raketom po mokrome
Brdski kraj, nizi prinosi, drzava ih ne pomaze...Pratim ga i ja , svaka mu čast, al ak radi 40 hektara onda bi trebao ići i na neki drugi traktor. Puni je to posla za takve traktore .Jedino koliko mi se čini da on ne radi u firmi pa si može dozvoliti da taj posao rastegne.
I ja sam u potrazi za takvim nosačem i ekscentrom za bregastu, ali što se tiče novih dijelova bezuspješno.Hvala vam puno.
Da li su ovi djelovi dostupni novi ili samo rabljeni?