Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Znači najbolja vodena pumpa kaj ima za kupit je pobeda Tešanj?
Dok sam bio u prosloj firmi ,išao sam svaki mjesec po 2 puta u Pobjedu u Tešanj. Evropski sistem i usluga.Znači najbolja vodena pumpa kaj ima za kupit je pobeda Tešanj?
Kako se vodena pumpa koristi prema uputama proizvođača?korištena prema uputama proizvođača.
Pa za početak s pravilno našpananim remenom, da ne hebavaš lagere u njoj.Kako se vodena pumpa koristi prema uputama proizvođača?
Održavali smo mi iz radione jako puno dizel motora u viličarima, s vodenim pumpama i kamo bi došli da smo svaki put mijenjali cijele pumpe. Zamijeniš pakung i lagere, eventualno popraviš na tokarskom stroju rotor i to ide dalje u stotinama radnih sati, u 3 smjene, punim gasom.
Baš i ne razumijem post, buni me onaj boldani dioDok sam bio u prosloj firmi ,išao sam svaki mjesec po 2 puta u Pobjedu u Tešanj. Evropski sistem i usluga.
U potpunosti se slažem sa razmišljanjem. I sam sam se namjenjal pakunga i lagera na kojekakvim pumpama.Održavali smo mi iz radione jako puno dizel motora u viličarima, s vodenim pumpama i kamo bi došli da smo svaki put mijenjali cijele pumpe. Zamijeniš pakung i lagere, eventualno popraviš na tokarskom stroju rotor i to ide dalje u stotinama radnih sati, u 3 smjene, punim gasom.
Ako netko mora kupiti novu pumpu, neka kupi, samo neka se zamisli zašto mu je krepala stara... Ja na to tako gledam. Pumpa je obrađeni odljevak, s osovinom, rotorom, pakungom i lagerima. Pakung bude najprije nastradao u pari, lageri dok ih voda ispere i previše našpanani remen uništi, radi takvih lagera po tamburi dobije rotor i kučište po kojem rotor počne strugati.
Sve to je tek samo abeceda mehanike, ali i na tome ljudi padaju na životnom ispitu.
Najviše padaju baš oni koji su najviše umišljeni...
Jeste vrhunski proizvodi i kvalitet odradjenih poslova i usluga , nisam se mozda dobro izrazio. Zna se ko pije a ko plaća , ako me sad razumijes Jedina od mnogobrojnih firmi koja je ostala da radi i koja ne izbacuje proizvode samo reda radi. Izvoze dosta stvari i za wagen grupaciju.Baš i ne razumijem post, buni me onaj boldani dio
Nekad je Pobeda imala vrhunske proizvode, jel tak i danas?
@Kupljenec a samo sam se za volan primil i več sam ti troška napravil 🤭Znači najbolja vodena pumpa kaj ima za kupit je pobeda Tešanj?
A koja je to propisana našpananost remena za vodenu pumpu i alternator, jel dosta kad se na sredini remena između alternatora i vodene pumpe remen stisne pa propadne za svoju visinu?Pa za početak s pravilno našpananim remenom, da ne hebavaš lagere u njoj.
Kao drugo se zapitati zašto je stara iz čistog mira "otkazala", da li je u sistemu bilo dovoljno vode, ili je pumpala vodenu paru.
Itd.
Gledam i nevjerujemBei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Na kojem mjestu se to mjeri? Nekak mi je tih 2-3cm puno na ovom mjesto di ja gledam 🤔Piše u uputstvu od fergija da prst mora propasti 2-3cm