Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,803
Pa prije si napisao da kad spojiš kratko na automatu, pali odmah???????????'
@Lee nema on takav anlaser, ima 1 šaraf M10 i drugu malu žicu, kontakt 50.Nemoj ništa spajati preko pobude.
Spoji direktno (umjesto mojih prstiju) pa ćeš znati što je neispravno!
Možda nedovršeno kučište pa se sa samo jednom brtvom nije vrtelo.Et i sad ti reci zas tu mora bit 3 brtve?
Dekl na kucistu volana
koliko god si sposoban. zaboravi brojeve koje ti drugi govore. moj sused se jako boji brda i on se niz brdo prazan spušta u 1 brzoj sa 542. ja niz isto to brdo idem sa nekom laganom prikolicom 3 brzom sa 533.Znam da bum dobil svakakve odgovore al koliko je realno vuci na prikolici sa 539? Imam kopiju kikinde mislim da je 360x160x85 tak.nest...moze se vuci ta puna prikolica tritikala normalno?
Znam da se mogu i dvije prikolice vuci, ali pricamo o nekoj realnoj tezini da ne ubijem traktor, potrosim gume,itd...
I mene zanima gdje ima za kupiti ovakvih farova, moji su popucali dolje na nosacima?
View attachment 51111
More on cuda povuci.Znam da bum dobil svakakve odgovore al koliko je realno vuci na prikolici sa 539? Imam kopiju kikinde mislim da je 360x160x85 tak.nest...moze se vuci ta puna prikolica tritikala normalno?
Znam da se mogu i dvije prikolice vuci, ali pricamo o nekoj realnoj tezini da ne ubijem traktor, potrosim gume,itd...