• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,551
Kak se strucno zove dio koji kod paljenja 539 radi kad se mala rucica.za sporo brzo stavi u neutralan polozaj? Izgleda da me to zajebava jer cim dode hladno nebrem upalit na bravu...budem jos probal malo rucicu gore.dole pa mozda upali ali moral bi probati zamijeniti...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,551
e da...taj vrag...izgleda da kad je hladno kuglica zašteka i neće upaliti...bum zamijenil pa bum videl kak bude... :ppozdrav: :ppozdrav:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,551
Direkt, da zaobidem taj prekidac...kuzim...
On samo osigurava da ne palis traktor u brzini slucajno?

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,551
Palim i ja uvijek s kvacilom...ali imam sina od 5god koji uvijek sijedi u traktoru s tatom i dobro prati kaj tata radi..jednom ostavil upaljen traktor i on sjedil u njemu...odmah je gural rucice u brzinu...tak da necu spajat direkt...zamijenit cu salter...ako je to u pitanju...

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,737
Ti šalteri su meni super stvar i žao mi je što ga nema i na TV, barem ne bi bio brata zgazio jer je upalio traktor prije nego je sjeo na njega. Ja osobno imam naviku nebitno da li je traktor ili auto da fa uvijek stavim u ker i onda palim, gotovo nikad u brzini ne palim ništa.

Blue_Fatal1ty

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
101
Na kraju sam ipak samo malu rucicu 2-3x gore dole i stavil u neutralno i upalila raketa od prve...
Meni to ne pali vise. Kad se vlaga smanji u proljece onda i paljenje proradi. Do onda na šarafciger 🤣

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,551
nebrem direkt...problem je sad kaj je minus...onda ne upali grijač pa nebrem dugo verglat...složil sam poteznu bravu...lijepo malo povucem rucicu...grijač odradi svoje i pali od prve...
sad je upalilo to s rucicom...ne mora biti da bude i slijedeći put...a vjerojatno unutra feder zaštekao...treba izvadit van pa malo s wd naspricat i razradit pa bude možda ok...

Najnoviji postovi

Na vrh