Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,265
Moš ti rmbati kuliko oš, ali kad dojde, recimo poplava, mož se....i ponovi sejanje!......
Isplati se raditi samo na ženi i zemlji..samo to
dvoje daje ploda.
Moš ti rmbati kuliko oš, ali kad dojde, recimo poplava, mož se....i ponovi sejanje!......
Isplati se raditi samo na ženi i zemlji..samo to
dvoje daje ploda.
Akp odmah duboko zapikneš(a za to treba alat) nemre poplava odnjetiMoš ti rmbati kuliko oš, ali kad dojde, recimo poplava, mož se....i ponovi sejanje!🤭
Ovo kaj si ti nabrojil je potrošni materijal, a ne ruke. A i toga ste puno previše potrošili. Meni je dovoljno pola od navedenog.Sad malo gruntam,delali smo kolegi generalku na masseyu 255 3 cilindra, od potrošnog materijala: 7 litri ivasola, 2,5 Dimera, 6 sprejeva čistača, i jedna diht masa Victor reinz( ajd ostalo je je nešto al nema dovoljno za još jedan motor), i oko 10 litri plave za miniwaš + 2 četke za bušilicu i 4-5 brusnih papira.
I eto te skoro na 100eura.
Tako se kaže za običniji alat, nije rekao bukvalno jedan ključ, već to odrađuju obični alati, prostim ključevima i alatima.Samo kljuć 13 si ti na aspenu![]()
Da nemam vremenaI kaj mu veliš kad te neko tak nekaj pita?
I nastavlja priču kak je vrjens zapravo novacDa nemam vremena![]()
Naročito vrijeme provedeno na forumu 🤭I nastavlja priču kak je vrjens zapravo novac
To je drugi par opanaka i to se ne računa u generalkuAjde..ajde ..svi znamo za moderatorsku plaču..samo ta lova kapa u krtovu kožu
A ko plaća potrošni materijal? Ako ti ga mušterija kupuje onda ok.Ovo kaj si ti nabrojil je potrošni materijal, a ne ruke. A i toga ste puno previše potrošili. Meni je dovoljno pola od navedenog.
Generalku niko neče delati jer je tu najmanje penez, a največa odgovornost. Od dijelova koji nevaljaju, do majstora sa strojne obrade do bošiste. Stranka na kraju dojde k majstoru ako kaj ne valja. Nikog drugog se ništ ne pita.
Pa količina potrošenog materijala ne govori o kvaliteti čiščenjaočito imamo različit pojam o tome.
A kaj govori onda?Ako se ja nemrem najesti juhe iz kartera onda to za mene nije čisto.Pa količina potrošenog materijala ne govori o kvaliteti čiščenja
Mislim da u ovom filmu nešt ne štima, pa sam malo mršavNe spada ali krt ide sve deblji,haha