Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,266
Ovo sjedalo se moze skratiti. Skines lajsnu koja drzi skaj na mjestu, maknes skaj i spuzvu, odfleksas koliko je predugo i vratis skaj i spuzvu, vratis lajsnu i to je toEkipa može neka preporuka za sjedalo za IMT? Ovo "IMT univerzalno" kaj sam do sad imao dok se namontira dojde dosta blizu ručicama mjenjaču pa je teško gore/dolje s traktora pa me zanima jel ima neko koje dojde bolje iza?
Ovo je trenutno za referencu.
![]()
Pa kaj se ne može ak nemaš ni zaštitnog rama na ferđanu, podvuć sjedalo prema natrag?Ekipa može neka preporuka za sjedalo za IMT? Ovo "IMT univerzalno" kaj sam do sad imao dok se namontira dojde dosta blizu ručicama mjenjaču pa je teško gore/dolje s traktora pa me zanima jel ima neko koje dojde bolje iza?
Ovo je trenutno za referencu.
![]()
Uzmi nove, ako imaš mogućnost bolje kvalitete.Ekipa,metno nove gume i kada sam vratio tocak kocnice su "cvilile" i skinem dobos a pakne na krajevima pukle ,komadice nisam naso..uzeti nove ili?
Nove gume nisu nikakav razlog za iznenadni početak "cviljenja kočnica". Uzrok, ili razlog cviljenja može biti "samo nešto drugo" recimo diranje kočionog bubnja / doboša kako ga tko zove, njegovo skidanje pa prevlačenje preko "riseva" žljebova, a na koje nije poslije točno vračen i slično. Ili su te kočnice cvilile i prije, ili je doboš diran.Ekipa,metno nove gume i kada sam vratio tocak kocnice su "cvilile" i skinem dobos a pakne na krajevima pukle ,komadice nisam naso..uzeti nove ili?