Imam tu orginalnu boš pumpu koja je radila 100-200 sati ali joj je deklo otišlo pa ću odniti da mi sa ove lošije prebaci samo deklo na ovu koja je skoro nova i našteluje juOno što ja i @MUHA
Ovdje trubimo dugo vremena, nema više dovoljno kvalitetnih dijelova, za ozbiljne popravke IMT traktora. Novi su dijelovi jako loše kopije, nekvalitetni i nepouzdani. Previše je godina prošlo od gašenja ozbiljnih proizvođača tih dijelova.
Prije godinu dana je moj "vjenčani kum" napravio generalku na 542, prije cca tjedan dana motor je zaribao. Mehaničar koji je radio generalku je otvorio motor, vidio riseve itd., te besplatno napravio novu generalku. Ima li to smisla, nema...
Jasno je ko dan.Ima kdo ideju šta bi bilo...imt 539, 2000 rs, prvi vlastnik. Kad ga upalim hladan ima pritisak 2 bara,kada je vruč na punom gasu 2 bara, u leru 0.malo gasa se digne na 0,5 bara. Prije nekoliko godina bila ie zamjenjana cevka na koji su klackalice od ventila. Bila je vrlo obrabljena. Je li moguče opet isto i zato bez pritiska? Šta bi falilo, da se to desi? Ali možda što drugo? Inače motor radi kako treba, ima kompresiju, snagu, ne dimi puno, pali na zub...
Da. 1985 godine. 2000 radnih sati. Prvi vlastnik.@julij cezar traktor je 539?