Odavno ja više ne palim na poligonče, a ni ne snimam prvo paljenje. To smo samo jednom (a i taj jedan put je bilo neuspješno) snimali.A jel bio na poligonče da kresne 🤣
Zavozil se pakung.Izgleda da se moja vaser pumpa samopopravila....više ne slini. Jel to moguće?
Moja vodena pumpa kad sam je mijenjal na 549 je isto tak slinila(Vin prom proizvodnje), nisam neku veliku pažnju obračal oko toga jer sam mislil da crijevo nije bilo dobro stegnuto i nakon par sati rada je prestalo i evo vozi dan danas nakon skoro 1000 sati.
Kaj sad ispada da sam i ja star
Ništ, samo sam htel pomoči nekome ko šubler nema kak se more snajti.@MUHA kaj si postigal sa onim finim podešavanjem, kaj da nije dosta samo sa šublerom odmjeriti udaljenosti glave šerafića od lamele da su jednake?
Jesu li ti vijci skraćeni?
Kaj još jedan maturalni ???
Tak je i čiča mislil pak se nekaj iskundačilo i proplakal je na dihtungu razvodne škatule. Kod takvog stroja se nigdar ne zna na čemu si jer je pun iznenađenja kaj kinder jajce.Ne sumnjamo mi da je on dobro počepljen i bez te boje.
Ne, te škole smo prošli više puta i sebi dokazali da možemo.Kaj još jedan maturalni ???
Da bum iskren na ovom sam i ja pofarbal crijeva i remen. Nije mi se dalo skidati, a za crijeva smatram da dulje traju kad su pofarbana.A najgore mi je kod njega dok farba motor, pa pofarba i crijeva i filtere i remen
Žučo je postal stariša od kad je mladi mačak pri hiži, znaš kak to ide kad misliš da odrasteš pa oca počneš stari zvati, a pljesneš dlan o dlan i postaneš stari....Prisjetil sam se kak je naš majstor stalno spominjal da ima žutog mačka zvanog Žućo. Ali v zadnje vreme ga ne spominje, a slika mačka koji je slične boje kak i boja na motoru kojeg je pofarbal. Ne znam da li ima dva mačka ili je Žućo postal Sivko?