• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,133
A jel bio na poligonče da kresne 🤣
Odavno ja više ne palim na poligonče, a ni ne snimam prvo paljenje. To smo samo jednom (a i taj jedan put je bilo neuspješno) snimali.

Izgleda da se moja vaser pumpa samopopravila....više ne slini. Jel to moguće?
Zavozil se pakung.
Mada ja voli reči to kaj ste spomenuli u ovom slučaju se nadam da bu se uvozilo.

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,464
Nema, slinu sam mu izbacil i nalijal antifriz

Rekel bi Majstor @MUHA: ono kaj se samo popravi obično ne traje dugo.
Toga me i strah
Moja vodena pumpa kad sam je mijenjal na 549 je isto tak slinila(Vin prom proizvodnje), nisam neku veliku pažnju obračal oko toga jer sam mislil da crijevo nije bilo dobro stegnuto i nakon par sati rada je prestalo i evo vozi dan danas nakon skoro 1000 sati.

@MUHA kaj si postigal sa onim finim podešavanjem, kaj da nije dosta samo sa šublerom odmjeriti udaljenosti glave šerafića od lamele da su jednake?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,133
@MUHA kaj si postigal sa onim finim podešavanjem, kaj da nije dosta samo sa šublerom odmjeriti udaljenosti glave šerafića od lamele da su jednake?
Ništ, samo sam htel pomoči nekome ko šubler nema kak se more snajti.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,141
Lidl je pun šubleri, čak se najdu i na akciji i to oni na struju kaj ne moraš puno misliti. ;) :ppozdrav:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,141
Ne sumnjamo mi da je on dobro počepljen i bez te boje.
Tak je i čiča mislil pak se nekaj iskundačilo i proplakal je na dihtungu razvodne škatule. Kod takvog stroja se nigdar ne zna na čemu si jer je pun iznenađenja kaj kinder jajce. :unsure:

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,290
Možda je čiča drmnul malo više rakije, pa je zaboravel diht masu namazati.
A najgore mi je kod njega dok farba motor, pa pofarba i crijeva i filtere i remen.

Kod mene je mijenjana razvodna škatula, mislim da je ova žuta koja je sad gore, od nekog viljuškara bila, i nakon nekih 600 rs još ne plače, ja mislim da ni nebu.

Možda je to zato kad majstor ne konzumira vatrenu vodicu. 😉
20220428_194509.jpg
20220428_194713.jpg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,141
Čiča blihne sve kaj je na motoru. To sam i ja primjetil. Ali ve mi je palo nekaj na pamet. Prisjetil sam se kak je naš majstor stalno spominjal da ima žutog mačka zvanog Žućo. Ali v zadnje vreme ga ne spominje, a slika mačka koji je slične boje kak i boja na motoru kojeg je pofarbal. Ne znam da li ima dva mačka ili je Žućo postal Sivko? :unsure:

julij cezar

Član
Tu od
28 Tra 2024
Poruka
44
I original je bilo sve pofarbano...crijeva, sve, osim filtera. Ali čičaposle farba ja stavi novi remen, na onom videu na kojem curi ulje razvodne kutije je crni

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,133
Kaj još jedan maturalni ???
Ne, te škole smo prošli više puta i sebi dokazali da možemo.

A najgore mi je kod njega dok farba motor, pa pofarba i crijeva i filtere i remen
Da bum iskren na ovom sam i ja pofarbal crijeva i remen. Nije mi se dalo skidati, a za crijeva smatram da dulje traju kad su pofarbana.
Filter ulja je samo magla uhvatila, ionak se bu mjenjal uskoro ;)

Prisjetil sam se kak je naš majstor stalno spominjal da ima žutog mačka zvanog Žućo. Ali v zadnje vreme ga ne spominje, a slika mačka koji je slične boje kak i boja na motoru kojeg je pofarbal. Ne znam da li ima dva mačka ili je Žućo postal Sivko?
Žučo je postal stariša od kad je mladi mačak pri hiži, znaš kak to ide kad misliš da odrasteš pa oca počneš stari zvati, a pljesneš dlan o dlan i postaneš stari....

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,570
Ivan bezveze kaživa i fali se kak je suv motor, a ne gledi kak je hrđavi. Dok on tu i tamo koju suzu pusti to je konzervirano, i dok opereš ko novo🤣

Najnoviji postovi

Na vrh