Kaj još jedan maturalni ???
Tak je i čiča mislil pak se nekaj iskundačilo i proplakal je na dihtungu razvodne škatule. Kod takvog stroja se nigdar ne zna na čemu si jer je pun iznenađenja kaj kinder jajce.Ne sumnjamo mi da je on dobro počepljen i bez te boje.
Ne, te škole smo prošli više puta i sebi dokazali da možemo.Kaj još jedan maturalni ???
Da bum iskren na ovom sam i ja pofarbal crijeva i remen. Nije mi se dalo skidati, a za crijeva smatram da dulje traju kad su pofarbana.A najgore mi je kod njega dok farba motor, pa pofarba i crijeva i filtere i remen
Žučo je postal stariša od kad je mladi mačak pri hiži, znaš kak to ide kad misliš da odrasteš pa oca počneš stari zvati, a pljesneš dlan o dlan i postaneš stari....Prisjetil sam se kak je naš majstor stalno spominjal da ima žutog mačka zvanog Žućo. Ali v zadnje vreme ga ne spominje, a slika mačka koji je slične boje kak i boja na motoru kojeg je pofarbal. Ne znam da li ima dva mačka ili je Žućo postal Sivko?
Ovde se jako lepo vidi kaj rade predugački vijci.Danas prepolovljen 539...
![]()
Ako nije treslo i ako baš jako ukopano nije ja ravnal nebi.Dali je potrebno dati na obradu frikcione ploče korpe?