• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,062
Izgleda da čiča ne zna caku sa drotom. A i on sam veli da nije majstor već samo nekaj palamudi. :ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,964
Moglo se to i komparatorom, ali to radimo samo za one sa kračom lijevom nogom, a tak i Indijci sve rade pa bu to dobro.
Komparator bumo koristili za malo fineše poslove....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,062
Ma to ima samo da bućka. Ipak je to IMT. Motorče ko bombonče. Ima gazda da se upiša od veselja. :love: :love:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,964
Ako se nije upišal kad je dijelove i obradu plačal, e tako mi svega ima da se upiša kod isporuke :ROFLMAO:
Bolje da se on upiša nego motor

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,964
A jel bio na poligonče da kresne 🤣
Odavno ja više ne palim na poligonče, a ni ne snimam prvo paljenje. To smo samo jednom (a i taj jedan put je bilo neuspješno) snimali.

Izgleda da se moja vaser pumpa samopopravila....više ne slini. Jel to moguće?
Zavozil se pakung.
Mada ja voli reči to kaj ste spomenuli u ovom slučaju se nadam da bu se uvozilo.

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,517
Nema, slinu sam mu izbacil i nalijal antifriz

Rekel bi Majstor @MUHA: ono kaj se samo popravi obično ne traje dugo.
Toga me i strah
Moja vodena pumpa kad sam je mijenjal na 549 je isto tak slinila(Vin prom proizvodnje), nisam neku veliku pažnju obračal oko toga jer sam mislil da crijevo nije bilo dobro stegnuto i nakon par sati rada je prestalo i evo vozi dan danas nakon skoro 1000 sati.

@MUHA kaj si postigal sa onim finim podešavanjem, kaj da nije dosta samo sa šublerom odmjeriti udaljenosti glave šerafića od lamele da su jednake?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,964
@MUHA kaj si postigal sa onim finim podešavanjem, kaj da nije dosta samo sa šublerom odmjeriti udaljenosti glave šerafića od lamele da su jednake?
Ništ, samo sam htel pomoči nekome ko šubler nema kak se more snajti.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,062
Lidl je pun šubleri, čak se najdu i na akciji i to oni na struju kaj ne moraš puno misliti. ;) :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh