• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,027
Gotovi su katastrofa...obican materijal, obicna spuzva...ne vrijedi ni te novce za koje ih kupis...vec sam pisal o tome, ja sam svoje odnesel k majstoru. Stare mi slozil. Stavil kozu za motoristicka sjedala. Kostalo puno vise od tih gotovih ali vrijede svaki cent...vec ih sad imam 4 ili 5 g. i nema nikakvih znakova ostecenja...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,027
ti je stavil možda kožu za moto sjedala? ja sam prezadovoljan s tom kožom...ne znoji mi se cijela guzica pod tim...dok sam čekal da mi to napravi sam imal kupljenu gotovu....to je bil užas...

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,341
Ne znam kakvu kožu je stavil, al radil mi je pred 6-7 god na drugom traktoru i još je uvijek ko nova, a jako puno vremena provedem na tom sicu.
Inače, večinom imam nekakvu majicu ili neki komad robe pod guzicom, tak da mi se ne znoji guzica baš.
Al tamo mi je radil samo donji dio, gornji je još uvijek njegov original.

Scukaf

Dobro znana faca
Tu od
31 Sij 2022
Poruka
163
Konačno i moj servis bosch pumpe gotov. Još smo podesili ventile i stavili nove dizne. Danas idem na tanjuranje

Prilozi

• 539_bosch.jpg
    539_bosch.jpg
    69.8 KB · Pregleda: 24

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,341
Ak dobro pamtim,bez generalke 👍
Bez generalke.
Ali mijenjano je kvačilo, lamele, semerinzi, centralni bolcn, vodena pumpa par puta, repariran alnaser, repariran alternator i još te neke sitnice.
Kapa mu ulje po malo na iber, dimi po malo plavo, ali ne diram dok pali ko mina i ima snage kao prvog dana.

@Ivan KC , svaka čast, ti si dokaz da vure nisu pokazatelj izraubanog stroja. Ja sam mislil Max 2000 vur po slike:)
On 2000 vur napravi v 3 god. 😃

@Frenki F3 Pa tak sam i ja mislil. Gledi samo kuplung, sve točkice se vide. Getriba jedva da je izlizana od cipela..
Moj ima možda 5000 pa je potrošeniji od toga
Inače, njegove papučice nemaju okrugle točkice, nego kockaste, pa zato ih je možda teže izlizati.
A i jedino ga ja vozim zadnjih 20 god. Dedo ga je vozil od 2000-te kad smo ga kupili novog, do 2004. dok nije umrl.
Prvih 10 god je delal možda 150 rs godišnje, a sad zadnjih 10 god dela 600-700 rs godišnje.
Ja volim dosta paziti strojeve, pa je valjda zato ostal dosta očuvan unatoč puno posla kojeg napravi.
A i nije da mu nije papučica izlizana.. 😎
[/url

Najnoviji postovi

Na vrh