• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,685
Vi bolji poznavaoci imt-a znate dal se takva vura ugrađivala. Ja sam mislil da je svima teleoptik bil prva ugradnja. Ova marka mi je potpuno nepoznata (post je vezan na oglas )
Ja nemrem sa sigurnošču tvrditi ni da se ugrađivala 89 ni da nije.
Nekak si mislim da bi neko u državi grdo stradal da su se vure počele uvoziti izvana, a da su radnici Teleoptika šetali kožicu.

Kaj se tog stroja sa 6 vur tiče.
Ja bi rado skupil ekipu od 4-5 zainteresiranih forumaša da ga idemo videti i probati pa da ima 7 vur.
Ja bum se samo za volan primil.
Sa slike vidim par detalja zbog kojih u meni neki crv vrta....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,685
Ja nemrem sa sigurnošču tvrditi ni da se ugrađivala 89 ni da nije.
Nekak si mislim da bi neko u državi grdo stradal da su se vure počele uvoziti izvana, a da su radnici Teleoptika šetali kožicu.

Kaj se tog stroja sa 6 vur tiče.
Ja bi rado skupil ekipu od 4-5 zainteresiranih forumaša da ga idemo videti i probati pa da ima 7 vur.
Ja bum se samo za volan primil.
Sa slike vidim par detalja zbog kojih u meni neki crv vrta....
Zaboravil sam napisati.
Velika porcija čevapa i runda pijače ide na moj račun.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,287
mikke,ak je ova ugrađena 86,onda laže njihova službena stranica. Po tome je imt imal vure prije osnivanja firme Screenshot_20260129-192707.Chrome (1).jpg

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,217
Sutra ti provjerim i poslikam, traktor je od mog tate, prek puta mi je.
Možda je i tvoja informacija točna, ali...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,685
Nekaj ne štima ni na jednoj od onih sa njuškala.
Vura kaže cca 400 okretaja, kaj je nemoguče a pritisak ulja cca 4 bara, kaj je isto nemoguče ako je motor na 400 okretaja.

A kaj se odaziva za oglede tiče, boljeg se nisam od foruma ni nadal, kak i za onu komoru kaj ke Lijeska skupljal forumaše...

Najnoviji postovi

Na vrh