• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
732
To su gume kojeg proizvođača (i koji model) i imaju li na sebi oznaku nosivosti (nešto poput ovog 123A8)? 2.5 bara za tu dimenziju i namjenu gume prilično je niski tlak - maksimalna dozvoljena nosivost one goodyear gume (vjerovatno proizvedene u Poljskoj) na tom tlaku je samo 1035 kg. Inače takve oznake maksimalnog tlaka obično imaju traktorske gume jer se one normalno pumpaju na niže tlakove.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
732
Napisal ti je da je friska...mokra ima od 800-1000kg/m3...
Suha ima 500kg/m3
Skroz suha (0% vode, što inače postoji samo u teoriji) je 330 kg/m3, sa 20% vode već je oko 400 kg/m3 (tako kaže AI). 'Mokra' bi bila ispod 500 kg/m3. Naravno sve to ovisi o gustoći godova (staro/mlado stablo itd.) ali cifre su tu negdje. Topola je lagana.

@ZJ: tvoje su još 12 platana (znači imaju manju nosivost) a pumpaju se do 4 Bara. Mensečini da nas lijeska lagano zajefrkava sa onom slikom 2.5 bar max pressure, da nam brže prođe vrijeme.....

Posljednje uređivanje:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,416
Od'te v rit i s gumenjakima, ispada da je sve preslabo za raketlina :ROFLMAO: ...prije dva dana sam sanjal kak sam ga za labudicu zakačil i otišel za Nizozemsku:hahah:
I sve kamere su me blicale😁

Najnoviji postovi

Na vrh