Kod mene u komsiluku i malo sire sto ima ovih novijih traktora ni kod jednog pumpa nije izdrzala vise od 700-800. Na svom sam promjenio negdje na 5000 rh njegovu orig. i poslije toga jos tri za 2500 rh.
Najveca je tuga kad stane,a posla na sve strane,tad bi zapalio traktor.
Slabo da sta ima na njemu da se ima unaprijediti.
čudno sam napisao, priznajem.....al još čudnije da nisi znao na čega mislim.......:icon_pidu:
Prosvijetili me na čega misliš, ne čitam misli. Moj problem je onda bil kakvu diht masu izabrat, dihtung sam imal (sad imam oboje jer sam kupil sim 80). Pluteni dihtung od poklopca me nije onda zanimal i ne zanima me sad. Mogel si spomenuti i čašicu od pumpe goriva, jer i na njoj imam pluteni, bil mi je čudan u dućanu kad sam kupoval jer prije je bil gumeni, ali fakat dihta dobro već par godina.
Što se tiče periodičke zamjene pumpi ovakvih ili onakvih slažem se da je to žešća glupost. Ja bi recimo, siguran sam u to, još i danas imal originalnu pumpu vode iz '81 na traktoru da ju nije stari razmrdal jer si je iz nekog razloga zamislil da ne radi pa išel rastavljati.
Zašto nema ugrađenu mazalicu ta pumpa? To mi se čini čudno
Aluminijsko kučište?Meni je na 533 još originalna pumpa sa originalnim perajama.
hja lako je takyawn):... u mojem 533 je stalno i oduvijek antifriz i termostat.::cool2:
Meni je na 533 još originalna pumpa sa originalnim perajama.
Dva puta je reparirana za nekih 120kn.
Po meni ove nove su tak,tak i nebudu išle predugo.
Još jedna sitnica u mojem 533 je stalno i oduvijek antifriz i termostat.::cool2:
hja lako je takyawn):
Newholand je li ti to traktor ima 40000 rh? Tema je imt,a ne neki svabski traktori. Ako sa njim radis 1000 sati godisnje skidam ti kapu.
Vidim u temi da vam ac pumpe crkavaju sa 100 rh,nisu ni blizu docekale 500 rh.