• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
837
Naravno da se sipa ulje u linijsku bosch pumpu.
Nego da li moze biti neispravan ampermetar krivac za nepunjenje akumulatora? Skupo mi je u ovom trenutku ugraditi alternator, pa bi htio jos do jeseni nekako skrpati ovo sto sad imam, a to je originalni dinamo iz 1981.
 

Stankepro

Član
Tu od
7 Lis 2018
Poruka
38
Pozzz Imam alnaser Na kopce radi se o imt 533 prilikom paljenja cuje se krcenje iz alnasera ja tako pokusajem dok jednom ne sastavi i upali sta bi mogo biti problem da nije zamajac ili nesto ??
 

Gajan

Aktivni član
Tu od
27 Sij 2018
Poruka
183
Može biti više uzroka. Ako je prljav isto neće. Kvačilo koje ukopčava bediks, zubi istrošeni, automat loš, itd.
 

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,181
Kod mene je bilo slično i 533 ne htjede upaliti, nazovem kolegu električara i reče mi da ga skinem, skinem poklopac ako ke sbe na svom mjestu da ga poprskam sa wd40 i malo ulja, i bilo je dobro nakon toga.
 

Stankepro

Član
Tu od
7 Lis 2018
Poruka
38
Hvala ti prika

Ako ima neko da se razumije u struju da mi pomogne oko alnasera posto ovamo u BiH slabo ih ima
 

Stankepro

Član
Tu od
7 Lis 2018
Poruka
38
Ma skino sam prijatelju ja njega i noso po majstorima koji nazalost pojma nemaju ima vec godina dana ali dzaba iz njega bi se cula strasna buka dok jednom jednostavno ne sastavi znm da je tesko bilo sta predvidjeti na daljinu ali evo pokusajem neke uputke da dobijem na sta da paznju obratim 🙂
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,181
Pa kad ga skineš provjeri krunu zamajca da ona ne preskače, skini poklopac anlasera pa i montiraj ga bez poklopca natrag pa provaj paliti, jesu li piksne mijenjane u nutra.

?????????????????!! 🤔
 

Stankepro

Član
Tu od
7 Lis 2018
Poruka
38
Malo je ostecen zamajac ali brusili smo da mu popravimo konus a za piksne stvarno neznam
 
Posljednje uređivanje od moderatora:
Na vrh