ako je iza mf to je super kvalitetan diferencijal a jednostepeno kvačilo mu spušta cijenu i sto je bez spere .To gdje curi na splentu i između motora i mjenjača je otišao semering ,a da se to resi traktor se razdvaja popola i skida se korpa i zamajac.A sta da kažem spusti cijenu što niže jer je ipak staro al kako tako vrijedi 10 000 tisuća knovako imam u planu uzet 533 imt-a ferkic naprijed je srbin a iza je englezer,sad traktor je 64 godiste nema speru i nema ni dvostepeno kvacilo pali ok ali mi se cini da je alnaser pri kraju i kapa ulje na sredini traktora ispod ima mala rupica kroz koju viri splenta i tu curi iz cega to curi ulje me zanima i na sta da jos pripazim pri kupnji tog traktora??Prednji kraj je fiksan gume su nove i lagano se mota hidraulik dize dobro kolko vrijedi takav traktor??
i jos nesta kada ga palim i hladan je kada se vergla dimi plavo inace u u radu dimi crno !
Kod nas je bila boca za zrak dolje na 539 i nije za nist smetala osim za ugradnju bocne kosilice.Ima li iko iskustva sa bocom dole na 533; smeta li u oranju/odoravanju. I još ako ima netko da se razumije kako da se spoji ampermetar ako je alternator na traktoru (ima i lampica i ampermetar samo ampermetar nije spojen.)?
Hvala unaprijed..
To bi i mene zanimalo moj 539 je iz '81. i ima dinamu i ampermetar, pa bum to moral uskoro zamijeniti na alternatorOpet pitam: Kako ću spojit ampermetar?
Ako ti je dinamo dobar ne trebaš ni prelazit na alternator, ja sam samo gore napravio. Traktor bio ispravan 30 godina, sad uvijek neki problemi sa alternatorom. Čak kad se spoji ampermetar i lampica na alternator postoji mogućnost ako spoj na ampermetru nije čvrst ili se olabavi od trešnje da alternator krene divljat. E da vidiš derneka tada...Uspravna stoji s lijeve strane, al ona dugacka boca dolje s desne, znaci tam gde ide i bocna kosilica.
To bi i mene zanimalo moj 539 je iz '81. i ima dinamu i ampermetar, pa bum to moral uskoro zamijeniti na alternator