Cuje se kao da zvoni nesto i to se cuje kod bentilatora samo kad se gasiKakav točno zvuk?
Što se tiče čašice za gorivo, teško da ćeš zaustaviti da bali jer su mnogi pokušavali.. To ti je isto kao naprijed na remenici ili na sredini traktora. Pa čak je inžinjer znao da će kapiti te na sredini imaš jednu rupicu i na njoj žica preko koje se cijedi ulje. Eventualno prije nego sta dođeš na tehnički ako budeš registrirao od dole kao i ja prođi sa starom krpom da ne kapi tih 10ak minuta kolko već bude. I ne bacaj novce na gluposti- ako budeš radio instalaciju, radije radi od svojih kabela nego kupiti gotov set jer su užasno loše kvalitete.. možeš sa povećalom prekidat žicu...
Na alternatoru oni propeleri se cuju kad se vrti,oni zeljezni ako me razumijes,kad ga rukom vrtim skripi,inace ima lufta maloDa se nije kaj odšerafilo di?
Hvala na odgovoru, skinuo sam poklopac pošto mi se to prvi put dogodilo. Na kraju je bilo do ventila koji se zaglavio(preskočio), što sam mogao odglaviti i sa strane. Sada znam.Pogledaj da nije pukla balansna opruga u repu hidraulika.