• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Vlado2112

Član
Tu od
18 Lis 2019
Poruka
77
Hvala muha.ja sam mislio na onaj poklopac da treba nisam znao da ovaj sluzi tome.traktor pretpostavljam ne treba biti upaljen?

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,762
Kod mene osovina gasa na pumpi rukom se može razvuči prema vani.
Je li to normalno? Untitled.jpg

roki

Novi član
Tu od
4 Velj 2020
Poruka
28
evo da se zahvalim gospodinu muhi što se tiče kvačila na imt 533 napravio sam kako je rekao isad to nije za prepoznat super hvala na savjetu

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,294
Ja danas skužil da mi rukavci imaju lufta, lijevi kotač oko milimetar i pol, a desni čak 2 milimetra, odma obustava posla, i pregeld kaje sad to, nemrem tak delat. A još kaje najgore oba dve garaže mi zametane da neremem nutra sa traktorom, nek vani moram delat, nema mi gorega.

Odma prvi kraj u zrak da pogledam.

Naravno mora biti adekvatna dizalica.
Ova 20tona diže, ta je dobra za prvi kraj.
Da moram zadnji onda bi del onu od 30 tona.

I sad kad je u zraku kad probam nutra van kotač cimati luft je, moram to auspiksat, ali opet problem, nekome posudil mazalicu a neznam kome, i nemrem to slagat dok nemam mazalice, i još ktome mi minivaš ne dela da to sve operem, kolko posla i troška imam sad oko tih 3mm lufta. Ali i to bum složil da se mogu bezbrižno voziti kak Bog zapoveda bez straha. Bez minivaša i mazalice niš nemrem.

Najnoviji postovi

Na vrh