• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Skineš poklopac na pumpi kojeg drže dva šarafiča na šerafciger i uljenkom točiš u nju motorno ulje.
U nekom trenu ti bu iz pumpe na cijev počela cureti nafta.
Kad počne cureti čisto ulje to je to.
Vratiš poklopac oprezno nazad (da ne sjebeš brtvu plutenu koja je ispod njega) i dalje samo gas.

Motorno ulje, ulje koje točiš u motor traktora ili koje imaš pri ruci.

Vlado2112

Član
Tu od
18 Lis 2019
Poruka
77
Posto nisam u mogucnosti doci do traktora stavit cu slike pumpe kakvu imam. Znaci radi se o poklopcu na vrhu pumpe s lijeve strane?ali ne vidim da ima 2 sarafica vec jedan na vrhu?

Prilozi

• 0C10BC35-DACF-4204-BDD8-28632FB3E696.jpeg
    0C10BC35-DACF-4204-BDD8-28632FB3E696.jpeg
    46.2 KB · Pregleda: 19

Vlado2112

Član
Tu od
18 Lis 2019
Poruka
77
Hvala muha.ja sam mislio na onaj poklopac da treba nisam znao da ovaj sluzi tome.traktor pretpostavljam ne treba biti upaljen?

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,355
Kod mene osovina gasa na pumpi rukom se može razvuči prema vani.
Je li to normalno? Untitled.jpg

roki

Novi član
Tu od
4 Velj 2020
Poruka
28
evo da se zahvalim gospodinu muhi što se tiče kvačila na imt 533 napravio sam kako je rekao isad to nije za prepoznat super hvala na savjetu

Najnoviji postovi

Na vrh