5. spora je sporija od 1. brzohodne na 549.1.direkt je brža na 539 nego na 549, ali zato 549 ima više brzina za odabrati. Nisam siguran jel je na 549 5.radna jednaka 1.direktnoj na 539.
Ja sam neko vrijeme razmišljal da uzmem 549 za oranje i takve stvari baš radi rasporeda brzina. I danas me zagolica
Pa u drugoj brzoj budeš razbacal brazde ko đubar u proljeće 🤣 🤣 🤣5. spora je sporija od 1. brzohodne na 549.
A kolko ja znam ni jedan IMT nemre baš orati u 2. brzoj sa adekvatnim plugom za njegove mogućnosti bez da se kolje mot
Upravo tak.5. spora je sporija od 1. brzohodne na 549.
A kolko ja znam ni jedan IMT nemre baš orati u 2. brzoj sa adekvatnim plugom za njegove mogućnosti bez da se kolje motor.
Niste me skužili, mislil sam na usporedbu 1.brza na 539 i 5.radna na 549. Al @mikke mi je sve s slikom objasnil 👍5. spora je sporija od 1. brzohodne na 549.
A kolko ja znam ni jedan IMT nemre baš orati u 2. brzoj sa adekvatnim plugom za njegove mogućnosti bez da se kolje motor.
Klackalice pobrusil , al neke ne dotiću sredinu ventila ,dal se ovi odstojnici mogu kupit ili ih treba izraditi nove?Dize najbolje na aparat, i probati ih kak rade na hladno i na toplo.
Klavijaturu mjenjaš samo ako je osovina poderana. Ove nove su ..... smeče
Skineš klavijaturu i obrusiš udubljenja. Ako su klackalice metalne savineš ih, a ako su ljevane ostavi kak je jer buš ih strgal na hladno, jedino ako imaš s čim zgrijati.
Je, Tafe 42 prelijepljen s naljepnicom IMT 539, ali navodno bolje kvalitete od samog Tafe 42 kolko ja mislim.Pa kaj nije to više Tafe? 🤔