• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,515
Ak bude nekoliko pahulja bude šetal pesa, ak zapadne, bu se sanjkal, pa ne bu vremena za to... 🤷‍♀️

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Mora zapast jako i biti prava zima, da si mogu zakurit u garaži da skurim statra drva da mogu nova rušit😉sad imam drva koja su stara par let, a nema zime da ih kurim🙂

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,000
Pa tebi barem nebi zima trebala predstavljati problem, kad si ionak reko da ne trošiš drva, jesi siguran da bude žena dozvolila da kuriš u garaži? ;)

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Mora zapast jako i biti prava zima, da si mogu zakurit u garaži da skurim statra drva da mogu nova rušit😉sad imam drva koja su stara par let, a nema zime da ih kurim🙂
Samo to sam htel čuti tak da ako slucajno zapadne imam razloga za bockati te u vezi toga ;)

Kad ima snijega obično tvrde zime nema tak da ....

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa tebi barem nebi zima trebala predstavljati problem, kad si ionak reko da ne trošiš drva, jesi siguran da bude žena dozvolila da kuriš u garaži? ;)
Pa u garaži kurim na peć od felgi, to mi jedina šansa da osjetim miris drva kad gore, u kući nemam ni peć ni niš, i to mi je probelm 🙂onda ja u garaži guštam, zakurim si i i grijem se pored peći i spremam se za posel🙂a vani pada snijeg, baš gušt.

retro32

Član
Tu od
24 Velj 2012
Poruka
57
pozdrav, trebam savjet ... koje zamjenske prednje farove postaviti na 539 ? ovi koji se prodaju kao originalni za IMT su uglavnom smeće ... problemi sa kontaktima, masom, vlagom, zglobom za podešavanje kuta lampe (svjetla) koji se razloha nakon tjedan dana i ne može se više fiksirati ...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Pa kaj za traktore ne vrijedi zimsko računanje vremena ili ti u to vrijeme ne vozaš raketu?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Vredi, al se ne vozim. 🙂Ali ak bu prikolica skoro onda se bu sve okrenulo, onda i radna svetla dolaze🙂
Kad sve malo bolje pogledaš raketa nema konkurenciju. Zbilja je stroj nepoderiv.

Najnoviji postovi

Na vrh