Ima neka potrebna mjera u centimetrima ili je dovoljno samo da pahulje zabijele krovove?kad snijeg zapadne
Ima neka potrebna mjera u centimetrima ili je dovoljno samo da pahulje zabijele krovove?kad snijeg zapadne
Samo to sam htel čuti tak da ako slucajno zapadne imam razloga za bockati te u vezi togaMora zapast jako i biti prava zima, da si mogu zakurit u garaži da skurim statra drva da mogu nova rušit😉sad imam drva koja su stara par let, a nema zime da ih kurim🙂
A kaj misliš, gdje spi?........., jesi siguran da bude žena dozvolila da kuriš u garaži?
Pa u garaži kurim na peć od felgi, to mi jedina šansa da osjetim miris drva kad gore, u kući nemam ni peć ni niš, i to mi je probelm 🙂onda ja u garaži guštam, zakurim si i i grijem se pored peći i spremam se za posel🙂a vani pada snijeg, baš gušt.Pa tebi barem nebi zima trebala predstavljati problem, kad si ionak reko da ne trošiš drva, jesi siguran da bude žena dozvolila da kuriš u garaži?
🤗 🤭Pa u garaži kurim na peć od felgi, to mi jedini projekt koji sam uspješno zavrsil
Vredi, al se ne vozim
A gde bi se poderal kad se ne vozi?Zbilja je stroj nepoderiv