Čini mi se da mu 12t bude premalo kad vidi da onaj talijan bude napravil 25-tonkuOvo ti je rupa od 4,5-tonke,na tebi je da povećaš do nosivosti svoje, ako sam dobro shvatio 12 tona😉 View attachment 42057
Joj pa i ti nisi svjestan onda ak misliš da ga tu nebi pravarili🙂🙂🙂Nemaš straha da bude netko talijana prevaril. Da li se možda javil tebi nakon kaj si mu poslal poruku na tečnom talijanskom?![]()
Imam takvu novu al mi nije to za prikolicu jer je predugačka, ja bum odma ispod kardana napravil👍🙂Ja ti prodam kompletnu. Nemoj trošiti vreme na izradu.. Posveti se prikolici 👌
Može.Pitanje imt 533: Da li se crijevo od nafte što ide na grijač može direktno spojiti, a da na samom grijaču poslije ne curi nafta. Pošto kod mene na sredini cijevi ima mali ventil (pipa), koji je procurio i nema ga nigdje za kupiti.
A kuruza je opala z neba valjda..... nemoj tak pričatiViš da je svima u cilju da mu utope kuruzu i da ga oguliju,svi bi novce a niko nebi motiku u ruke primil,
Raketu nemože nitko nadjačati,koliko je samo prošlo godina, a ona je još uvijek poželjni proizvod. Tako je i tu nema dileme.Kaje ovo? 🤔
Buš videl kuku😉
Imaš priliku i veliš zemlje posiješ proizvedeš i daruješ, i svi ćemo biti veseli.Joj pa i ti nisi svjestan onda ak misliš da ga tu nebi pravarili🙂🙂🙂
Viš da je svima u cilju da mu utope kuruzu i da ga oguliju,svi bi novce a niko nebi motiku u ruke primil, ma nije mi se javil al se bum ja njemu javil
Nisam baš sve razmel kaj je taj sa dugim noktima namlel, ali sam shvatil suštinu- ljepoti i savršenstvu teško je odoljeti, a suština je bit svega.Kaje ovo? 🤔
Buš videl kuku😉
bi
Original, je originalImam takvu novu al mi nije to za prikolicu jer je predugačka, ja bum odma ispod kardana napravil👍🙂