Čini mi se da mu 12t bude premalo kad vidi da onaj talijan bude napravil 25-tonkuOvo ti je rupa od 4,5-tonke,na tebi je da povećaš do nosivosti svoje, ako sam dobro shvatio 12 tona😉 View attachment 42057
Joj pa i ti nisi svjestan onda ak misliš da ga tu nebi pravarili🙂🙂🙂Nemaš straha da bude netko talijana prevaril. Da li se možda javil tebi nakon kaj si mu poslal poruku na tečnom talijanskom?
Imam takvu novu al mi nije to za prikolicu jer je predugačka, ja bum odma ispod kardana napravil👍🙂Ja ti prodam kompletnu. Nemoj trošiti vreme na izradu.. Posveti se prikolici 👌
Može.Pitanje imt 533: Da li se crijevo od nafte što ide na grijač može direktno spojiti, a da na samom grijaču poslije ne curi nafta. Pošto kod mene na sredini cijevi ima mali ventil (pipa), koji je procurio i nema ga nigdje za kupiti.
A kuruza je opala z neba valjda..... nemoj tak pričatiViš da je svima u cilju da mu utope kuruzu i da ga oguliju,svi bi novce a niko nebi motiku u ruke primil,
Raketu nemože nitko nadjačati,koliko je samo prošlo godina, a ona je još uvijek poželjni proizvod. Tako je i tu nema dileme.Kaje ovo? 🤔
Buš videl kuku😉
Imaš priliku i veliš zemlje posiješ proizvedeš i daruješ, i svi ćemo biti veseli.Joj pa i ti nisi svjestan onda ak misliš da ga tu nebi pravarili🙂🙂🙂
Viš da je svima u cilju da mu utope kuruzu i da ga oguliju,svi bi novce a niko nebi motiku u ruke primil, ma nije mi se javil al se bum ja njemu javil
Nisam baš sve razmel kaj je taj sa dugim noktima namlel, ali sam shvatil suštinu- ljepoti i savršenstvu teško je odoljeti, a suština je bit svega.Kaje ovo? 🤔
Buš videl kuku😉
bi
Original, je originalImam takvu novu al mi nije to za prikolicu jer je predugačka, ja bum odma ispod kardana napravil👍🙂