• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

tatkodvd

Dobro znana faca
Premium
Tu od
2 Pro 2011
Poruka
1,259
Pitanje imt 533: Da li se crijevo od nafte što ide na grijač može direktno spojiti, a da na samom grijaču poslije ne curi nafta. Pošto kod mene na sredini cijevi ima mali ventil (pipa), koji je procurio i nema ga nigdje za kupiti.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Taj talijan nije ni svjetan kam je došel ak je opće tak kak veli.
Bolje bi mu bilo da kupi u Austriji ili u Sloveniji kuruzu, jer tu buju ga svi ogulili do kože, svi gledaju samo da mu novce uzmeju.
A niko ne gleda da ga uputi di je jeftinije.
Nekam kam bu siguran da bu kupil po pristupačnoj cijeni.
A ja danas polako delam kuku donju u pauzana i odmaram malo, a prikolica me čeka i moli da čim prije krene u vožnju.
Ali još ima do zime vremena. 🙂

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Nemaš straha da bude netko talijana prevaril. Da li se možda javil tebi nakon kaj si mu poslal poruku na tečnom talijanskom?:)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nemaš straha da bude netko talijana prevaril. Da li se možda javil tebi nakon kaj si mu poslal poruku na tečnom talijanskom?:)
Joj pa i ti nisi svjestan onda ak misliš da ga tu nebi pravarili🙂🙂🙂
Viš da je svima u cilju da mu utope kuruzu i da ga oguliju,svi bi novce a niko nebi motiku u ruke primil, ma nije mi se javil al se bum ja njemu javil.
Inače ja pričam talijanski itekak dobro,ja sam se školoval u Milanu, bil na usavršavanju na art dizajnu i fine art fotografiji, slikal modu 8godina,fashion weekove.
Ja ti prodam kompletnu. Nemoj trošiti vreme na izradu.. Posveti se prikolici 👌
Imam takvu novu al mi nije to za prikolicu jer je predugačka, ja bum odma ispod kardana napravil👍🙂

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Pitanje imt 533: Da li se crijevo od nafte što ide na grijač može direktno spojiti, a da na samom grijaču poslije ne curi nafta. Pošto kod mene na sredini cijevi ima mali ventil (pipa), koji je procurio i nema ga nigdje za kupiti.
Može.
Sam grijač ima u sebi termo ventil koji otvara i zatvara protok goriva kad je grijač ispravan

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Joj pa i ti nisi svjestan onda ak misliš da ga tu nebi pravarili🙂🙂🙂
Viš da je svima u cilju da mu utope kuruzu i da ga oguliju,svi bi novce a niko nebi motiku u ruke primil, ma nije mi se javil al se bum ja njemu javil
Imaš priliku i veliš zemlje posiješ proizvedeš i daruješ, i svi ćemo biti veseli.
E moj Kupljenec nisu se svi dobro udali kao ti.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Kaje ovo? 🤔
Buš videl kuku😉
bi

Nisam baš sve razmel kaj je taj sa dugim noktima namlel, ali sam shvatil suštinu- ljepoti i savršenstvu teško je odoljeti, a suština je bit svega. :love:

Najnoviji postovi

Na vrh