Najvjerojatnije viša sila ("e sad je bilo dosta")Da se nije zasitio foruma?
Ma nema tu sta...ful moderan traktor u 2021oj 😁Kaje ovo? 🤔
Buš videl kuku😉
Sam pripazi da nisu žice nekakve sićušne da ak spojiš više zvučnika na radio da se ne bi stopilo kaj.Bog daj srecu svima kaj nekaj delaju, jel spajal ko u fergicevu kabinu radio. Ne razmem se bas u struju i zice al me zanima jel se moze dobit struja za radio prek onog svjetla kraj motora za brisace, kakav je najjednostavinj radio za spojiti unutra i kaj mi sve treba… fala
Pa to zaista nema svaka raketa. 💪 Ovo ti je jako dobra dodatna oprema.Imam i Usb-a, pa si pustam kaj god hocu.
Ja mislim da je ovo več osnovna oprema... Sve zavisi u kojim dijelima države traktor radi... A posebno je znati što radi sa traktorom, kakvi je vozač.. 🤣A stalak za bocu? Ide u dodatnu ili osnovnu opremu?
Da, u nekim krajevima u takav stalak mora stati demižon 🤭Ja mislim da je ovo več osnovna oprema... Sve zavisi u kojim dijelima države traktor radi... 🤣
Ja bi rekel da ti je tu nekaj z zrakom problem. Si provjeril onaj filter, crijevo?
Neće mi traktor preko 1200 okretaja... Sramota, sramota. Za kaznu je dobil nova opletena crijeva goriva, nove filtere, očišćena usisna grana, stavljena nova cijev, friško ulje na dno filtera zraka i u boš pumpu. Sada kroz zimu ide dolje rezervar da se zamijeni pipa goriva, slini. Zapeklo dosta pa nisam htio silovat, a lakše je kad pukne rezervar dok je već sve vani, odmah se može zavarit. I već kad su kabina i rezervar vani, ide instalacija druga. Slagat ću sam, imam dostupne instalacije od rashodovanih automobila tako da mislim da bude bolje nego kupovna. Nisam zadovoljan izgledom kupovne, rađe bi da je 3 put skuplja i bolja nego ovak jer iako nemam novaca, ona se ne kupuje svaki dan i akse zapali traktor onda bum još veći siromah.Jel ti možda poluga gasa ne vuče klapnu na usisnoj grani do kraja?