Najvjerojatnije viša sila ("e sad je bilo dosta")Da se nije zasitio foruma?![]()
Ma nema tu sta...ful moderan traktor u 2021oj 😁Kaje ovo? 🤔
Buš videl kuku😉
Sam pripazi da nisu žice nekakve sićušne da ak spojiš više zvučnika na radio da se ne bi stopilo kaj.Bog daj srecu svima kaj nekaj delaju, jel spajal ko u fergicevu kabinu radio. Ne razmem se bas u struju i zice al me zanima jel se moze dobit struja za radio prek onog svjetla kraj motora za brisace, kakav je najjednostavinj radio za spojiti unutra i kaj mi sve treba… fala
Pa to zaista nema svaka raketa. 💪 Ovo ti je jako dobra dodatna oprema.Imam i Usb-a, pa si pustam kaj god hocu.
Ja mislim da je ovo več osnovna oprema... Sve zavisi u kojim dijelima države traktor radi... A posebno je znati što radi sa traktorom, kakvi je vozač.. 🤣A stalak za bocu? Ide u dodatnu ili osnovnu opremu?
Da, u nekim krajevima u takav stalak mora stati demižon 🤭Ja mislim da je ovo več osnovna oprema... Sve zavisi u kojim dijelima države traktor radi... 🤣
Ja bi rekel da ti je tu nekaj z zrakom problem. Si provjeril onaj filter, crijevo?
Jel ti možda poluga gasa ne vuče klapnu na usisnoj grani do kraja?