• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Ne vjerujem da je do goriva ni do ac pumpe.
Da je do goriva on bi se zavrtel do tih 1200 a dalje bi okretaji padali, a da je ac pumpa (puknuta capica) gorivo nebi ni stizalo do filtera.
Ali svejedno ga nebi bilo loše napojiti iz karnistera direkt.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,149
Meni to liči na jako prljavi filter zraka, gornji dio ,pošto na 533 količina ubrizgavanja goriva ovisi o potlaku u usisnoj grani. Ako dobro shvaćam princip rada Bosch pumpe, veći vakum u cijevćici prema membrani uzrokuje smanjivanje ubrizgavanja. Zato dok pukne membrana idu obrtaji preko dopuštenog jer opruga ispod membrane "gura na max punjenje"

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,149
Takozvane "kanže" misliš? Bilo ih je na njuškalu još prošle godine.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,890
Screenshot_20211112-062049_Samsung Internet.jpg
slika-10.jpg

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Hahahahahahah evo ga bijela RAKETA ko Lamborghini 😂 😂 😄 (nasao video na tik-toku pa sam morao ovako screenshot napraviti)

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    33.4 KB · Pregleda: 46
  • 2.jpg
    2.jpg
    42.7 KB · Pregleda: 46

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,835
Kaje ovo? 🤔
Buš videl kuku😉

Ma nema tu sta...ful moderan traktor u 2021oj 😁
Ni nakon 50 godina nisu mogli rjesiti neke stvari...
Sam da jos moras u njega sipat djubar ko i u aute..i nema greske 😅😂

lovro98

Aktivni član
Tu od
2 Sij 2021
Poruka
124
Bog daj srecu svima kaj nekaj delaju, jel spajal ko u fergicevu kabinu radio. Ne razmem se bas u struju i zice al me zanima jel se moze dobit struja za radio prek onog svjetla kraj motora za brisace, kakav je najjednostavinj radio za spojiti unutra i kaj mi sve treba… fala

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Možeš odande uzeti struju.
Najbolje neku staru kvrgu s nekog auto otpada.
Trebaš malo žice, radio, antenu i zvučnike.

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,517
Bog daj srecu svima kaj nekaj delaju, jel spajal ko u fergicevu kabinu radio. Ne razmem se bas u struju i zice al me zanima jel se moze dobit struja za radio prek onog svjetla kraj motora za brisace, kakav je najjednostavinj radio za spojiti unutra i kaj mi sve treba… fala
Sam pripazi da nisu žice nekakve sićušne da ak spojiš više zvučnika na radio da se ne bi stopilo kaj.
Najbolje ti je dopeljati struju iz nekog osigurača sa 1.5mm^2 žicama i onda si najsigurniji ili dopeljaš glavni vod gore sa 2.5mm^2 žicama pa imaš i za neke dodatne potrošače(radna svjetla,...)

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,401
Za radio si dovedi stalni plus s onog prvog osiguraca koji nije ovisan o kontaktu, tak da ti radio moze svirati i kad nije ukljucen kontakt.
A i mora ti biti stalno pod naponom da ne gubis memoriju radio stanica.

Nije istina da radio u 539 nist ne vrijedi, ja ga slusam uvijek i solidno se cuje.
Da nema njega i Otvorenog poludel bi od dosade jer puno dana i sati provedem u traktoru.

Imam i Usb-a, pa si pustam kaj god hocu.
20211117_102007.jpg
20211117_102050.jpg
20211117_102115.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh