• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,043
To je pravo pitanje. I ja sam ga postavil administratorima svojevremeno, ali nije bilo odgovora ni reakcija. Nije mi jasno zbog čega se to dozvoljava? Članovi foruma se proglašavaju prodavačima magle, neradnicima koji samo čekaju poticaje, farbače očiju..... Tko je osoba koja si to može dozvoliti i koji su to kriteriji administratora koji to dozvoljavaju? Čime ih je ta osoba zadužila da joj to toleriraju? To je preraslo u sramotu foruma i pretvorilo ga je u cirkus. Pisao sam i vlasniku foruma, ali ni od njega nikakve reakcije. Očigledno je da to svima paše iz meni osobno nepoznatih razloga. Pa onda neka tako bude i dalje, ja dižem ruke i nadam se da bu došel jedan val i to odnesel negdje daleko na pućinu gdje nema signala. Živjeli dragi forumaši i držite se hladovine.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,293
Dok se bude neke napadalo ti neki se budu i branili, nebude niko tiho.
Jedan sam nikad nije kriv, svako ima pravo na svoje mišljenje, a ne da nam se nameče samo jedno koje nije prihvatljivo za svakoga.

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,418
Forum je postao dno dna, dok god je zanimljivo gledati kak drugi plove morem na poljoprivrednom forumu mozemo ici u k.
Sramota za administratore da toleriraju pljuvanje naroda koji radi i bori se da opstane, a nagrađuje se je.anje covjeka u mozak. Slobodno mozete meni dati ban, ionak ne pisem nista vec dugo, nit mislim pisat dalje samo ovo je postalo jadno i sramotno.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,043
Nekada je bila ponedjeljkom emisija na radiju pod nazivom Pomorsko veće, a danas je to postao Poljoprivredni forum i to svakog dana od rane zore do sitnih noćnih sati. Živjeli dragi forumaši. Može ban i meni, bio bih zahvalan.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,293
Ne nego na MANu,bez obzira kaj je bio novijeg datuma,tako se moralo učiti šaltati

Toliko star nisam😉😂
Ma sjelo mi je onako ko iz topa čim je Lee napiso Đejms....sjetio se riječi svoga oca koji je stalno pricao o svom Đejmsu iz JNA...

Marko355

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,608
Ovaj forum je postao preslika Youtube kanala Almira Dubravića...

More komentara, a veze s vezom nemaju...

DGimt

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2022
Poruka
240
Almir ima valjda 95% komentara od botova. Ne znam kako mu to Youtube još nije skužio i tolerira to. Već mu je trebao obrisati i kanal i račun. Ono kad ti popravak kočnica na IMT-u hvale "gledatelji" iz Bolivije i Paragvaja :)

DGimt

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2022
Poruka
240
Ima broj "pregleda" pa si tako valjda generira "uspješnost" kanala pa ga može monetizirati.

DGimt

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2022
Poruka
240
Ovo su samo 2 od bezbroj komentara, ovaj put o IMT 542 :)
Nisam istraživao kako se to radi, ali postoje i skripte i programi za generiranje komentara. Danas je najvažniji "doseg" u svemu.
Inače, šteta da je taj relativno ok kanal zasran s takvim komentarima.

@gilmbv
13 days ago
Olá meu irmão, estou por aqui prestigiando mais uma excelente manutenção de máquina, parabéns pelo vídeo, Deus continue te abençoando, abraço.

Reply

@vivisvictorius3193
@vivisvictorius3193
5 days ago
Pues me sigues sorprendiendo, con esa habilidad para desarmar y armar tractores, realmente un genio, felicitaciones, enhorabuena 👏👏 excelente trabajo y un gran video 👍

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,900
Na isti način kak se nama pojavljuju neki videi iz Azije, s "čudnim slovima", pa odgovoriš na engleskom ak ti se svidi.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,900
Ovakav:
1024px-M35_Truck.jpg

ili još stariji, ovakav:
1024px-GMC_2_Half-ton_6x6_Truck.jpg

Izvori:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,947
Teško je to sa videa odrediti ali ako nakon paljenja radi dobro, ja bi za početak provjeril ventile, ispital dize i izmjeril kompresuju.
Meni se nekak čini da se ne vrti baš okruglo i da čudno prima gas

Najnoviji postovi

Na vrh