• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Segmente volana (one nazubljene osovine na koje dolazi ruka spone) si stavljal nove?
Puž kompletan novi?
Gornji konus?

Eugen

Član
Tu od
31 Lis 2020
Poruka
36
Da sve sam novo indijski dijelovi

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Drugog ni nema kolko ja znam za kupiti tak da....
Ja sad neznam gde je tebi ostalo lufta, ali po svemu sudeči ga negde ima.
Predpostavljam da je največi luft između segmenata i njega možeš riješiti ugradnjom konusnih čahura.
Pazi da ne pretjeraš jer bu se teško motal.

Eugen

Član
Tu od
31 Lis 2020
Poruka
36
Jeste vi tako rijesili luft? I gdje ima tih konusnih cahura za kupit koje uzet?

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
348
ako moze mala pomoc oko hidraukike na imt 533/539...prije par dana mi se desilo da je hidraulika sama od sebe pocela spustati spricu i onda jedno vrijeme opce nije htjela podizati poluge..onda je bilo par dana oko pa se desilo suprotno, diglo je poluge, ali ih nije htjelo spustati uopce, pa sam morao gore potegnuti toplink da se da se onda feder odradi svoje i onda je spustilo. pretpostavljam da je pumpa dala svoje i da je spremna za reparaciju? ili je nesto drugo?

znate li nekog majstorw u SZ Hrvatska ( kolica Varazdina ) sto bi to mogao odraditi?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
ako moze mala pomoc oko hidraukike na imt 533/539...prije par dana mi se desilo da je hidraulika sama od sebe pocela spustati spricu i onda jedno vrijeme opce nije htjela podizati poluge..onda je bilo par dana oko pa se desilo suprotno, diglo je poluge, ali ih nije htjelo spustati uopce, pa sam morao gore potegnuti toplink da se da se onda feder odradi svoje i onda je spustilo. pretpostavljam da je pumpa dala svoje i da je spremna za reparaciju? ili je nesto drugo?

znate li nekog majstorw u SZ Hrvatska ( kolica Varazdina ) sto bi to mogao odraditi?
Predpostavljam da je kod tebe problem u razvodniku. Možda i nije, možda je polužje, balansna opruga.
Mehanika Božič kaj ja znam da je u tvojoj okolici

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,004
Božić ti je u Trnovcu,Zeleni put.
Imaš i Potpčnjak promet u Petrijancu( ili Majerju,nisam siguran).

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,004
Bil je pokojni otac Vlado u Vrbanovcu. Damir,njegov sin,je u Trnovcu

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pozdrav ekipa👍🍺

Danas malo malčiranja sa raketom, ako ko nezna model je 539R 🙂
Nepoderiva tehnologija, evo dokaz kaj mi se dogodilo, čini se da je lajtung puknul od boš pumpe prema dizi, i šiba nafta val, ali kaje zanimljivo raketa ne staje, samo fućka i šteklja dalje😉😳
Na 2i pol cilindra dela.
Nevjerojatno ali istinito, čista sinfonija kak prede motor pod punim gasom. 🏁🕺
Ali glavno da raketa nevalja.
Nema prepreka za nju.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ne nego održavam kak bi trebalo bit,ulje menjam 3xna leto jer puno delam👍
Sve mora bit po peesu kad je traktor u pitanju, nemrem bez njega.
I ja si mislim da ga hrđa pojela, nemrem ga sad skinut jer je sve vruće. Drugi tjedan doalzi novi i zamjena onda👍🏁

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Koji bi drugi lajtung na njemu mogel otiči nego treči...
Probaj ga malo dotegnuti, ako tvoja ruka nije dosta jaka (a vidli smo kaj je sve u stanju polomiti) produži ključ ;)

Šalim se, kad se dobro ohladi skini ga dole, ako je šprungiral uz glavicu vidlo se bu. Hoče to na njima.
Bitno da ima dijelova

Eugen

Član
Tu od
31 Lis 2020
Poruka
36
Zna neko zasto mi radi kontrolna lampica dok traktor radi? Mjerio sam puni akumulator i sve ali dok traktor radi svjetli i kontrolna lampica kako dodajem gas tako se svjetlina smanjuje.

Najnoviji postovi

Na vrh