• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
290
540, ako je IMR motor pumpa vode je ista kao i na 539.
Postoji 540 sa Fiat motorom, a u tom slučaju pumpa vode ne paše. Ali ne možeš pogrešiti jer pumpa vode za Fiata nema na sebi remenice, a prihvat za istu i ventilator je na 3 vijka, dok je ventilator na pumpi kakvu ti trebaš je na 4 vijka.

Da su inžinjeri u Rakovici crtali pumpu vode i ta bi bila na 3 šarafa :hahah:
Ovo je najveća ponuda pa kako vidim da ste iskusan meštar lepo prosim onak od oka koja bi bila "best buy" - cijena/kvaliteta:
Svaka bi trebala pasati, iste su:confused:

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,032
Jako teško pitanje na koje bi ja pametan savjet imal.
Mogu samo neko svoje iskustvo dati koje sam imal.
1. Turkinja, radi i ne curi, kak bu dugo neznam.
2. Tešanj, vrhunska pumpa, ali zadnje dvije su curele odmah nakon ugradnje, jedna od njih se zavozila, a i druga kolko sam imal prilike shvatiti i dalje rade.
3. Vin Prom, bile su to nekad pumpe u rangu Tešanjke, a puno jeftinije, unazad par let katastrofa. Brzo procure i rijetko koja izdrži garanciju.
4. Neka iz EU, nisam imal prilike ugrađivati.
5. TSP Turska, najvjerojatnije ista ko i ona prva. Čim je premium parts mene odmah to vuče na BP (brzo i povoljno) proizvode, možda sam u krivu.

Da je moj, kupil bi Vin Prom, ugradil ju i malo prije nego je garancija na isteku (ako dotle izdrži) skinul ju i reklamiral.
Sa tim pumpama nikad nije bil problem oko reklamacije, dok ove iz uvoza znaju biti problem i onda obično bude pitanje u dučanu ko ju je ugrađival........

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
290
Fala kolega, ipak sam malo pametniji sad, jasno da nećeš reći ništa određeno da te nebi krivil ak nebu dobro, ali nebi ja to ipak sam ja stara garda, 75-a mi je za vratom i uvek sem poslušal one ki određeni posel znadu delati. Puno fala, budem kupil neku ovu jeftiniji pa mi nebu krivo ak ne valja, bolje za iste novce kupiti dvije nek jednu ak jednako dugo izduraju.:ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,032
Rekel sam ja određeno kaj bi ja kupil i zakaj bi to kupil.
Ko je shvatil, shvatil je ;)

Najnoviji postovi

Na vrh