Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,778
Bakar se "otpušta" na višoj temperaturi (užaren). Ne treba ga hladiti u vodi, može se i sam ohladiti!
Vremenom se ponovno "stvrdne"
Vremenom se ponovno "stvrdne"
Misliš 25 i nekaj sitnog?Cijenjena ekipo, pitanje:
Prednja svjetla za raketu, baš snimam po netu, ima sve i svašta, ima tko kakvu preporuku? Imaju u trgoagenciji za cca 27 e komad, ta mi se čine kvalitetnija...
Probao sam ti poslati u PP, ali je datoteka prevelika. Pošalji mi e-mail u PP. Katalog rezervnih dijelova možeš pronaći na stranicama Masive Bjelovar.
Oprosti, je li tebi na traktoru metalno crijevo od filtera do bosch pumpe? Mislim baš metalno od bakra ili je to gumeno koje okolo ima žičanu košuljicu?Vjerovatno ono sto izgleda kao sesir na vanjskom boku linijske Bosch pumpe, gdje dolazi crijevo goriva koje ide sa filtera goriva.
Ima taj dio za kupit u Trgovini Jozic, neki dan sam bas gledao taj dio nije mi bilo jasno sta je to, jer na mojoj linijskoj bosch pumpi nema toga, pa sam procitao da je funkcija te membrane u tom sesiricu, da normalizira sirenje i skupljanje gumenih crijeva za gorivo.
Medjutim, od kako su ugradjivana crijeva za gorivo koja imaju metalnu kosulju, dakle nije samo guma, taj sesiric sa membranom na Bosch pumpi vise nije potreban.
Neznam iz prve ruke, procitao sam gore navedene informacije online.
Trebalo bi biti ovdje na forumu....pregledaj temu Tehničke dokumentacije i razno....ili tak sličnog nazivaTreba mi za 539 sad vj ima razlike, vj cu kupiti pdf formatu za 10eur ako sutra još gdje ne nadjem mada baš taj radioničarski nigdje nama ni u Bih..