• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,152
View attachment 89240
Dinamo je ovakvo, bar vizualno, a regler je zavucen, samo znam da piše D+ B+ i M na spojevima. Nije skidano niti rastavljano, samo promjena instalacija, a cini se da nisam bio dovoljno pametan zapamtit/uslikat kako je bilo prije skidanja starih zica.
Ne mogu previše tipkati, v goricama sam. Jedino izvana se ne vidi razlika na dinamu, unutra se špule drukčije spajaju. Ali ako je prije radilo s tim reglerom moralo bi i sad, samo ga treba probuditi... Probaj ga probuditi dok motor vrti dinamo, kratkotrajnim spajanjjem žarulje između B+ i D+, druge metode su malo škakljivije ako ne znaš.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,107
Ovima kaj na leru delaju bu i alternator ispraznil bateriju..

Čava

Član
Tu od
24 Tra 2023
Poruka
73
Zdravo svima! Je li mi može netko reći kako se postavljaju gumeni nosači kabine na imt 539? Ima muški i ženski dio. Ja mislim da muški ide odozgo, a ženski dio je kod matice odozdo. Otišli su mi nosači, a nemam gdje pogledati. Ni na internetu ne mogu naći. I još jedno pitanje, je li se mora rezati muški dio ako je duži ili ostaje takav kakav jeste, samo dotegnem? Hvala i živjeli!

Čava

Član
Tu od
24 Tra 2023
Poruka
73
Ovako izgledaju. A kabina je Orašje.

Prilozi

• IMG-22c872fe756b5d42a52ec5149a483e67-V.jpg
    IMG-22c872fe756b5d42a52ec5149a483e67-V.jpg
    67.1 KB · Pregleda: 10
Na vrh