• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Bilogorac1

Član
Tu od
17 Stu 2020
Poruka
66
Pitanjce, koliko ispravna ali stara hidraulika na 533 može preko izvoda kipati.
Recimo dvoosovinka dva cilindra 4t nosivost, bude išlo?

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,358
Ako moze netko pomoci...
Imam hidraulicni ventil na 539 za dvoradni cilindar. Dvije rucke. Jednom ruckom sam.prwbacuvao izmedu hidraulike i cilindra a drugom sam onda okretao cilindar.
Zanima me moze li se tim ventilom kipati kiperica sa jednoradnim cilindrom?
Da li npr. kad gurnem rucicu prema naprijed ona nabije ulje u cilindar i digne, a kad stisnem rucicu natrag dal ona dozvoljava povrat odnosno spustanje?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,147
Ovu prvu ručku, nakon podizanja kipera, prebaci na unutarnju hidrauliku i onda spuštaj na drugoj ručici.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,850
Zašto da ne spušta sa tom ručicom? Samo ju ne stišće do kraja u kontra smjer od dizanja ako ne želi nabijati pritisak u drugi izlaz.

Najnoviji postovi

Na vrh