• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,545
Malo me frka od kada su mi zaplijenili neprijavljeni kotel za peći rakiju. Od onda sam postal legalista. Još da su našli rakiju eeee onda bi to bila epska tragedija.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,898
Kako se sa takvim kemijama na upravljačkom mehanizmu uopće prolazi na tehničkom....? Pitam za prijatelja.....
Ova pigana šuprštanga mi se nikako ne sviđa. Znam da na ferku nema velikih sila i opterećenja na prednjem trapu i znam da je tijesno i da baš nema puno izbora ali sam pogled na sve to izaziva blagu jezu.
Imam ja čoveka ako prijatelju treba, a svi znaju nekog čoveka.... dobro je dok je tak, kad više nebu tak onda smo najebali.

A tek da probaš kak je teška ta pigana štanga... pas kosti, s onom Ursusovom ili Dajcovom moreš čavle zabijati, a s ovom kad jekneš u krtovinec ona se spiga.
Jeza je i inače s Fergusonom na cesti se sresti, neznaš jel nema volana ili kočnica ili nijednog od navedenog. A ako je slučajno ispravan onda šofer ima u guzici....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,545
Je tak je, gda imaš i voziš Fergusona onda si strah i trepet na cesti. To je tehnologija, a ne ove današnje. U stara dobra vremena je takav bil i moj pokojni sused sa svojom kobilom Micom i gumenjakom. On je spal na gumenjaku, a kobila ga je sama vozila veselog doma. E, to su bila vremena. :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,182
…On je spal na gumenjaku, a kobila ga je sama vozila veselog doma. E, to su bila vremena. :ppozdrav:

Najpouzdaniji FSD ikad napravljen…
…a napravil je neki konj… :ROFLMAO:

(FSD = potpuno autonomna vožnja)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,898
Nebi se bas slozil da je najpouzdaniji. Mojeg suseda su konji sa kolima u ambis otpeljali iz kojeg nije živ izasel.... pisal sam o tome.
Ali je istina da su se i taj put sami vratili doma kao i mnogo puta prije dok su njega pijanog metnuli na kola.

To bas i nebi bil FSD ali bez FSD nebi bila moguča funkcija koja se zove RTH.
To s konjima je slicno golubu pismonoši a to je danasnji RTH.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,182
Nebi se bas slozil da je najpouzdaniji. Mojeg suseda su konji sa kolima u ambis otpeljali iz kojeg nije živ izasel.... pisal sam o tome.
Ali je istina da su se i taj put sami vratili doma kao i mnogo puta prije dok su njega pijanog metnuli na kola.
Vidiš da je pouzdan... FSD nema veze s putnicima ;) :ROFLMAO:
RTH je "skraćeni" FSD :D

Najnoviji postovi

Na vrh