Vjerojatno je u usisu jos bilo tragova start spreja 🫣.Nakon višegodišnje sage konačno kupljen traktor, 533 1975., izvana relativno dosta očuvan, no ima jedan problem.
Kad smo ga išli gledati "hladan" je upalio bez grijača nakon 2-3 sekunde verglanja, a sad kod mene bez grijača treba dobrih desetak sekundi, sastavlja sastavlja ali nikako da sastavi...
Kupljen je od polu-poznanika, pa ne bih rekao da ga nekako naštimao da upali bolje.
Koliko te koštalo to zadovoljstvo?Nakon višegodišnje sage konačno kupljen traktor, 533 1975., izvana relativno dosta očuvan, no ima jedan problem.
Kad smo ga išli gledati "hladan" je upalio bez grijača nakon 2-3 sekunde verglanja, a sad kod mene bez grijača treba dobrih desetak sekundi, sastavlja sastavlja ali nikako da sastavi...
Kupljen je od polu-poznanika, pa ne bih rekao da ga nekako naštimao da upali bolje.
Poluga gašenja na boš pumpi.... da li se vraća do kraja i onda stabilno ostaje u tom (vraćenom) položaju?Nakon višegodišnje sage konačno kupljen traktor, 533 1975., izvana relativno dosta očuvan, no ima jedan problem.