zoran frenki
Član
- Tu od
- 24 Sij 2009
- Poruka
- 78
Bice jos ga nisam doterao kuci a nisam ga ni platio jos ali bice za koji dan poz
motor je od 539, al je cjela sasija od 549 a tih 10ks razlike je i vise nego ocigledno. u dubokom oranju takav noviji 542 ce ici kao lud, jer je tezak, ali ako je masnija zemlja, gusit ce se, nece vrtiti tockovima, vec ce crkavati, bas zato jer je pretezak.
542 ima motor od 539...
539 28.5kW ~ 39ks
Da se ne natezemo, reci cu da si u pravi iako nisi...
i jedan i drugi se (po tvornici) vrte do 2250 okretaja, a u praksi idu i preko toga...
Ako je generalka, onda kak nebi bilo dobro :scratchJa jos nisam uspeo da slikam svoju masinu koju sam kupio,ali prvi utisci su jako dobri,motor je generalno sredjen drzi pritisak(A za sredjivanje motora sam proverio kod majstora koji je radio generalnu pa mi je sam potvrdio da je uradio to dobro),ali jedna stvar mi nije uredu to sam primetio u voznju,da desni tocak prednji pri nekoj brzini pcinje da landara dok sa levim je ok.Primetio sam i da ima luft u glavi na toj sponi levoj te molm vas da mi kazete dali mogu sam odkloniti kvar.I jos jdna stvar kako da nastelujem kocnice.Pomozite para nema porosio sve.pozdrav od Frenkija .Inace mislimda sam kupio dobar traktor.
542 ima motor od 539...
539 28.5kW ~ 39ks
549 34.5kW ~ 47ks
Dakle, razlika je 8ks
Zar i ti, Brute sine?
Ajd, citaj malo...
Neispravan link je obrisan!
Dakle, motori su im u dlaku isti... Eventualno da 542 ima rotacionu pumpu, al ima i takvih 539, pa to ne uzimam kao razliku.