• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 542

• Temu pokrenuo strongboy
  • Datum prvog posta

vikendpoljo

Dobro znana faca
Tu od
2 Tra 2023
Poruka
166

Ekipa, jel ovo spada u rubriku mijenjaju isti čas ili bi izdržalo još 2 radna sata da si dovezem drva iz šume?

Edit: vidim da video ne šljaka, bit će drugi

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,321
Nema matematike, ima, ako radiš sebi pa staviš "kvalitetnije" ležajeve ali nema kruha jer ne valja novi pakung pa bolje uzeti novu koja ima dva leta garancije pa moliti boga da malo prije isticanja garancije procuri :giggle:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,321
Ima li sreće s ovakvim pakungom
Pakung 3 eurića, dva ležaj minimalno 6, tokar 5, brtva.... pušilica kak god pogledaš i još ako peraju slomiš bacil si pare u vjetar.
Vele da slika govori više od riječi pa evo slika za usporedbu starog i novog.

vikendpoljo

Dobro znana faca
Tu od
2 Tra 2023
Poruka
166

Uspio sam obaviti šoping pod pauzom pa je Turkinja već gore. Ostalo mi dotegnuti remen i crijeva te vratiti antifriz.

Dogodio mi se propust, dok sam se borio sa crijevima spala je krpa kojom sam prekrio kompresor pa mi se nasipalo malo smeća u cilindar. Počistio sam krpom pa valjda bude ok.

Milosmaus94

Novi član
Tu od
19 Lip 2025
Poruka
1
Izvadi mjerač van, spoji žice nazad i probaj rukom micati plovak gore dolje, ukoliko kazaljka na satu ide gore dolje dok ti je mjerač u rukama onda je definitivno stvar u masi.
Reci ako nece tako posto sam kupio nov sat i sve zice brusnim papirom sredio i pokazuje mi pun rezervar a nizbrdo pokazuje dobro

Kupio nov sat pokazuje mi pun rezervar a nizbrdo pokazuje mi koliko treba

Posljednje uređivanje od moderatora:
Na vrh