na oba traktora satovi rade, čak se ni kazaljka netrese kao što sam negdje vidio na nekim traktorima, jedan je teeloptik, a drugi je yenkay.........u srbiji satova kineskih ima i po 100kn za 533 ili 539, sajla je 20-30kn i srpske proizvodnje, izgleda dosta kvalitetno, a kvaliteta tih satova je po meni upitna, treba staviti original teeloptik ili bolje ništa.......
za petar drapšin sam čuo da su dobri klipovi, al da ih netko kopira.......cjena od 140kn najniža, u srbiji neznam koliko dođu, a ti spominješ po 95kn, što je nešto po meni jako jeftino.......original perkins klipova kažu da nema više za 533, samo za 539.......a kada budem radio traktor, onda razmišljam da uzmem od motinsa klipove, karike i stubline........indijskima nekako nevjerujem, al kažu da indija radi sklopove i za tafe i da su iste kvalitete.........klipnjače samo turske, druge nisam našao, iako bi i njih mjenjao......jer na jednoj sam radio čahuru, a na druge su mogle ići originalne, za nuždu je prošlo i još uvijek radi, al ako sve budem radio, onda bolje uzeti i novu klipnjaču........