• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Po zimi loše pali, po ljetu kad je vruć nekada vrti koju sekundu dok ne upali i trom je postao i možda curi gorivo u ulje. Ne želim da me usred posla iznevjeri.

Usput i ac pumpu nosim kod bošiste na provjeru.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Nemoj pogrešiti da dize ne odneseš, a kad je več sve dole provjeri grijač i preštelaj ventile.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Grijač sam provjerio kako je puknuti rekao i nije do njega. Dizne smo radili prije 500-tinjak sati, misliš da bi trebalo opet?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Ništ im nebu od provjere, a sigurniji budete i ti i bošista.

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Jel to barem izgleda ok ovako u set kako je doslo.. ili izgleda kao srot..poslao sam ja njima tamo mail..ali niko jos ne odgovara..kako ste vi dogovorili prodaju i slanje i placanje ako mi mozes pojasnit?

Poslano sa mog PE-TL10 koristeći Tapatalk

Naručio sam set, tek ćemo sutra montirat...Pošalju ti predračun, ti platiš 493 eura sa poštarinom. To ti dođe na kućnu adresu.

zvijer007

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
229
Ajd dok to smontirate mozes bacit pokoju slikicu da vidimo detaljnije kako to izgleda..placam piće..otkud jesi uopće?

Poslano sa mog PE-TL10 koristeći Tapatalk

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Rođak ugradil na Zetora napravil 300 rh za sad super zadovoljan (uzel je onaj sa Orstom) .

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Naručio sam set, tek ćemo sutra montirat...Pošalju ti predračun, ti platiš 493 eura sa poštarinom. To ti dođe na kućnu adresu.

Sta se podrazumjeva u tom setu i od kojeg proizvodaca.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Rođak za Zetora platil 4400 kn od dijelova Orsta (orbitrol) stup na koji se ista našarafi i osovina za volan , pumpa , posuda za ulje , cilindar sa nosačima , crijeva , ostal jedino stari volan . proizvođač piše ali se ne siječam .

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
pogledaj na internetu- rosi.teh-set hidrovolana za imt 549. cijena 493 eura sa poštarinom.
Pumpa
crijeva
hidr.cilindar sa pametnom glavom
spona-štanga
rukavac
nosač cilindra
posuda za ulje...

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
Placas pouzecem ili mora niti uplata u inozemstvo

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Prvo naručiš set.
Drugo, dobiješ predračun.
Treće, plačaš u banci preko deviznog računa , plačaš u eurima.
Četvrto, paket ti dolazi na adresu.
Peto, :drink:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
I ako ne radi dobiješ drugi i ako taj drugi ne radi dobiješ povrat novaca (bio slučaj sa blok ventilom).

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
pogledaj na internetu- rosi.teh-set hidrovolana za imt 549. cijena 493 eura sa poštarinom.
Pumpa
crijeva
hidr.cilindar sa pametnom glavom
spona-štanga
rukavac
nosač cilindra
posuda za ulje...
Orbitol????

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
717
Kontaktirao sam ROSI tech, ali za imt u ponudi imaju samo pomoćni volan, znači servo.
Bez orbitrola, znači samo cilindar s "pametnom" glavom.

Za druge traktora (zetor ursus i sl) imaju i setove s orbitrolom. Oni su skuplji otprilike 1500 do 2000 kn.

I meni bi trebao set za 558 i 542, ali ja bi radije punu hidrauliku.

A razlog je ... kućište volana na 542 ima već "malo" lufta.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Probaj pitati može li posebno pumpa , celinder . orsta a ostalo pripašeš . Meni se isto više sviđa kad nije servo .

Najnoviji postovi

Na vrh