• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Prijatelj je kupil u cetvrtak cijeli set servo volana za zetora i mi čemo ga ugraditi.
Kupljen je turski set za 3000kn u sesvetama u traktor univerzalu.
Garancija 1god.
Možda ima slični sistem za imt,treba pitati.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
potpuno isto kao što su imali oni MF-ovi što ih je prodavao Jurval možda se nađe koja slika na netu.
To je dobro ako je montirani na novi traktor dok još kutija volana nema lufta, meni bi takav dobro došao za na Kombaj samo bi trebalo provjeriti hod klipa

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
Prvo naručiš set.
Drugo, dobiješ predračun.
Treće, plačaš u banci preko deviznog računa , plačaš u eurima.
Četvrto, paket ti dolazi na adresu.
Peto, :drink:
Ja jedanput htio placati devizno na neki racun vani i sama usluga placanja je bila nekih 15-20€

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

zvijer007

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
229
Ako vec i narucujes taj set za 475 eura iz slovenije onda te ne jebe tih 200 kuna postarine..mislim da ti je jeftinije to nego palit auto i ic tamo i izgubit barem pola dana ako ne i cjeli

Poslano sa mog PE-TL10 koristeći Tapatalk

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Prijatelj je lani kupovao kod njih i kaže da je samo nazvao i platio pouzećem a došlo je za dva dana.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Ako vec i narucujes taj set za 475 eura iz slovenije onda te ne jebe tih 200 kuna postarine..mislim da ti je jeftinije to nego palit auto i ic tamo i izgubit barem pola dana ako ne i cjeli

Upravo tako

zvijer007

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
229
Evo ja jucer uplatio..sad cemo vidjet koliko ce trebati da dode na kucnu adresu

zvijer007

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
229
Uglavnom..majstor mi sve rastepel, diftung glave je pregorio, pa je tu mjesao ulje u antifriz, otišla je ac pumpa, ulje je curjelo iz getribe pa ce se i to predihtat, glava je pobrušena, sad još samo dijelove pokupim i sastavljanje...

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Zdravo svima !
Evo ovako na mome 549 na desnoj poluzi hidraulike onaj dolje šeraf mi je dobio lufta i okreće se, no to nebi bio problem da ne curi ulje iz toga pa me sada zanima jel` to običan šeraf ili je nekaj drugačije... I još ono najvažnije jel će trebati raskapat pola traktora radi tog ? Jer ovak i onak ide na zimus servis hidraulike i uključivača kardana..
P.S: Probao sam ga naknadno ušerafiti ali kao da za ništa ne prianja,,, k`o da se ausvinklal šeraf...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Treba skinuti trubu i iznutra ga stegnuti. To je konusni šaraf i na taj naćin brtvi.
Nebi ti baš preporučil da dugo tak voziš da ne sjebe konus pa bi moglo biti problema kasnije.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
A jel bi se možda dalo kak to pritegnuti preko onog poklopca hidrulike ? Jer radi skidanja trube bi onda moral snimati doli kabinu...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Nebi, jedini spas je skinuti lijevu trubu pa onda možeš dotegnuti oba.
Mislim da je kabinu dovoljno samo malo podiči, ne treba skidati.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Kad uključim prednji pogon postane dosta napeto kad skrećem, ne znam dali mi se čini ali tako prije nije bilo, i brže se zaustavlja sa prednjom nego bez nje. Gume su ćelave, dali je možda do toga? Nema nikakvoga zujanja ni ništa. Ili možda oba prednja kotača vuku istovremeno, trebao bi ga isprobati u brazdi da vidim.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ak su prednje ćelave, onda su manjeg promjera, pa ga štopaju.
Ili ih čim prije zamijeni, ili nemoj PP uključivati na tvrdoj podlozi.
Probaj se prepeljati ravno po friško pokošenoj livadi. Onda stani pa pogledaj kakav trag prednje ostavljaju.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Zato sam i naveo da su ćelave jer isto sumnjam na to, zadnje se skoro pa ništa nisu potrošile. Biti će red nove. Koje mogu staviti, a da su šire?

Na vrh