• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Evo danas stigao hidrovolan za 549, od rositeh-a.
Sad čekam kišno vrijeme , da se može složit....

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
hidrovolan+poštarina=494 eura
ruke+:drink:=100 eura

Moram namontirati dio na hidraulici za rad dvosmjernog hidrauličnog cilindra bočnog posmaka malčera.
Malčer ima dva hidraulična crijeva.Djelove bih uzimao u Sekri, interesira me što sve moram uzeti od dijelova da to složim??

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
razvodnik , otvorenog tipa

famozna" kocka" om kojoj budu sad pisane litanije , dva crijeva , ..i par priključaka ..

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nema zadane regulacije (visina kak kad) ma može poslužiti ali ali .( čari IMT-ovog poluproizvoda :x:) Puknuti imam kiper ventil i kocku i opet je to daleko od dobrog služi ali ali .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Bilo bi daleko bolje dodatna za kipere ma najbolje zamijeniti traktor za drugu marku .

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
Dodatnu pumpu ako se može u mjenjač kao 560 ili na motor

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Ako ne želite hidraulični volan roknete tamo pumpu ispod PVP (jedna od mogućnosti) i imate je za takve gluposti: dvosmjerni razvodnik...

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Stavis tandem pumpu ili pumpu i prioritetni ventil.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Pa kaj nije ova pumpa volana od Rosija pogonjena remenom?

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
Ne ima Rosi ali za 533 na remen
i za Ursuse i zetore starijeg tipa koi nemaju ostavljeno za pumpu

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Posljednje uređivanje:

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Dali je moguće da dobije semering na boš pumpu od nafte i ulja? I da sad curi, u petak je otišla membrana na ac pumpi, stavita nova, novo ulje, napravio je cca 2 radna sata i ima 2cm iznad max ulja, a nasuo sam točno do max. Grijač sam gledao i suh je skroz. Još ću skinuti ac pumpu da vidim da nije do nje mada sumnjam.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
A mislim da se nebudeš usrećio s membranom ja sam kupio onu slovensku pumpu i sad je ok ne diže ulje.
Ali zato 100 radnih sati ulje van

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Dali je moguće da dobije semering na boš pumpu od nafte i ulja? I da sad curi, u petak je otišla membrana na ac pumpi, stavita nova, novo ulje, napravio je cca 2 radna sata i ima 2cm iznad max ulja, a nasuo sam točno do max. Grijač sam gledao i suh je skroz. Još ću skinuti ac pumpu da vidim da nije do nje mada sumnjam.
kak to misliš , ionak je s jedne strane nafta a s druge ulje ..nema veze
grijač izvadi van i upali pa nek radi na leru ..amo ga tako možeš testirati

Na vrh