• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta

dullknife

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
217
baš takvu sliku trebam da vidim di se indikator šarafi.
ak bi kupil novi termometar koji ima svoj kabel onda ga tu šarafim kak je na slici?

i motor od brisača je potrgan a ja ne planiram brisače obnavljati pa me zanima kaj bi mogel iskoristiti te žice za nekaj drugo?

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Tak je, na mjesto tog indikatora staviš taj sa kablom.
Sad usput vidiš i grijač unutra na ovoj slici.

Moreš staviti lampe pa nek bude prava božična atmosfera. Mada za regu ti brisač treba.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Teško da ćeš moć tako nešto smontirat u IMTovu kabinu. Al sad sve ovisi od kabine do kabine, makar moglo bi se ali si onda osuđen na samo jednu stranu u kabini gdje se možeš istegnuti :icon_weed::icon_weed:

dullknife

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
217
Široka je, nije dugmetara ali ne znam jel dosta široka. Mislio sam izrezati deblju dasku oko vozačkog stolca i na nju zasarafiti sjedalicu.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
A čuj traktor je kod tebe i ima hvala Bogu sada vremena, nema radova u polju, pa se moreš oko toga zafrkavati do mile volje. Samo to ćeš za tehnicki morat skidat garant jer će negodovat oko toga, jer ako dođe do sudara da se ne povrijedi suvozač.
A i na kraju krajeva ti si vozač pa gledaj kako će tebi biti u traktoru uz sjedalicu

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ak stane u onu usku kabinu na Z6911, bude i tebi u širju.
Jedino nabavi djetetu antifone.

dullknife

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
217
Nema bolje uspavanke od radnog stroja, nije mu smetala ni hiltica na katu valjda nebu umiljati zvuk imt-a.

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
Samo ti privikavaj ženu na to, dobit ćeš ti i pelene, pet vrsta krema za osip, flašicu i uputu da se ne vraćate prije večere jer je kuća sva u neredu.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597

dullknife

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
217
imam ih tri. 1.5-6-8 godina, 99% vremena smo bez pomoći sa strane tak da smo žena i ja navikli smo da smo stalno s njima.
Nemam ja puno zemlje da bi po cijele dane bil na polju.

dullknife

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
217
Koja je dimenzija šupljeg vijka da mogu spojiti manometar a da ostane spojena lampica ulja?
Vidim u masivi ima u ponudi više duljina a mora biti 1.5, jel?

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Imaš dupli vijak za kupit tako sam ja napravio na 560 dva crijeva

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Mali di to ima za kupiti dupli šuplji vijak ? Da nema možda u auto horvatu kod mene ili negdje u Karlovcu?

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Moguće i kod Horvata, ako ne onda na Baniji Šegoflex, radi hidrauliku.

Poslano sa mog SM-A600FN koristeći Tapatalk

dullknife

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
217
Masiva Bjelovar, ja naručujem više toga.
U ponudi imaju više dimenzija, mene zanima koja duljina treba za imt549 da spojim dva crijeva.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
To buš inače teško kupil, barem se ja nisam susretal s njima, mada nisam imal ni potrebe jer ih imam, možda danas ima.

Na vrh