Da, postoji. Gramip, i ima 22 noža.Pa jel postoji strižna za 558 ? :scratch
....čudno bi mi izgledalo na takvom traktoru, bočna strižna kosa.....
Pozdrav ljudi! Jel netko ima za prodat bočnu kosu za 558, namjeravam u isto vrijeme vući samoutovarku s zakretnim rudom i kositi travu (bočno-strižno) al nikako naći kosu za 558. One od 533, 539 ne pašu....
A zasto nebi pasala od 533,539.
zbog duzine traktora za vece traktore ona kosina od kose di se kvaci greben bi smetao za zadnju gumu ...
imao sam isti problem kada sam kupio Ursusa a imali smo prije zetora 4712 nisam ju mogao na ursusa nikako uglavit smeta za zadnji desni kotac...
ja sam kuoio kosu od 355 jos onaj plave boje motor i nije mi pasala na mojeg 360 najvise zbog onog djela di su lajtunzi od kocnica.
Moja kosilica je dosta "uskog" trokuta i vjerujem da ne bi trebalo smetati za gumu na 558. Zvao me clan "tikvan" i sve sam mu objasnio, ali njegov susjed tvrdi da kosilica mora biti dulja nego na 539, sto meni nikako ne ide u glavu, jer su kucista jednako razmaknuta na ova dva traktora...
kad smo vec kod kosa da ne otvaram novu temu imam na ponudi striznu kosu marke IMt ali imam i dubravinu ppa me zanima u cemu je razlika izmedu te dvije kose?
533-539 558 tak pise na nekom nosacu