• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 558 DEDA. Remont

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Ja najsretniji kad netreba ništ dirati bar mjesec dana ali danas opet prolupala diza kod paljenja i kak da rečem da ga volim .:(emo):

Jel sam poravljas traktor ili ti neko drugi radi?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Dize vadim sam i nosim kod bošiste imam ih 11 komada pred pola mjeseca bile na ispitivanju i radile ko bombočić danas ne lupa radi dobro ali lagano dimi u dol u brijeg nema dima .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Dojdeš k meni po još jednu i imal buš taman za svaki cilindar po tri.
Sve ih ugradi, nema da štuca. ali bu premašil onu Oficirovu največu potrošnju

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Nerazmem te željac...pa ja na 565 več preko 600 rh napravil s istim dizama, nikakvih problema.
Ili stalno kupuješ loše ili nekaj ti nevalja s gorivom, garant ti neko copra v rezervar :)

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Dize vadim sam i nosim kod bošiste imam ih 11 komada pred pola mjeseca bile na ispitivanju i radile ko bombočić danas ne lupa radi dobro ali lagano dimi u dol u brijeg nema dima .

Aj ti probaj zameniti jos tri stvari, a to su bosista, majstor koji slaze(demontira i montira), i taj mrmolj kaj tocis v traktor.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja sam ih prepumpaval par komada Željkiču.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Aj ti probaj zameniti jos tri stvari, a to su bosista, majstor koji slaze(demontira i montira), i taj mrmolj kaj tocis v traktor.
Pa možda stvarno neka baba roga za 1700 rh treči put igra sa dizama i treča pvp a možda sam i picajzla jer bi htel da mi IMT radi kak i Zetori tj da lijepo radi u leru da dobro pali i ne dimi i da mi se ne smiju oni kaji kažu da se riješim tog ..... !

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
S čim buš rusinu preparkiraval ako stroj iz dvora ode? :icon_rofl:
Donesi dize, spreman sam :(call):

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Pa možda stvarno neka baba roga za 1700 rh treči put igra sa dizama i treča pvp a možda sam i picajzla jer bi htel da mi IMT radi kak i Zetori tj da lijepo radi u leru da dobro pali i ne dimi i da mi se ne smiju oni kaji kažu da se riješim tog ..... !

Aaaaaaa, to je to.... Kaj bu ve sele rekle ...... :(rofl): Zaje.... se, cudno je to, nisam još cul da je neko s tim imal tolko problema.Stvarno cudno.

Nego ajmo mi dalje s našim DEDOM:

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Da te pitam,jesi mozda razmisljal o kvadratnim blatobranima,po meni puno vise zastite od blata i mogu ljudi sjedit,a i moze se koja motorka ili ceker deti.
Ili ostaje sve tvornicki?
inace ljep posel odradujes svaka cast,i mislim da te bu dugo sluzil.
Jos jedno pitanjce,jel tvoj ima rezervar od 90l ko mladi brat 560 ili je nesto manji?

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
U pravu si ovo kaj veliš za kockaste blatobrane kaj se tice zaštite od blata i sjedenja jedino kaj meni to grdo zgleda kad je hauba okrugla a blatobrani kockasti, a od djetinjstva radim s ovakvim pa sam se naviko. Rezervar je originalni.

Moral bi dugo služiti s obzirom da ne bu delal više od 100 sati godišnje. Ak je vujcev napravil 5 - 6 iljada od generalke i još dela onda bu valjda i ovaj moj

Sutra prvi trap ide na piksiranje.

A evo i novih vurica jer su bile pripasane i nakemijane nekakave bezveze. Za pritisak zraka je bila vura od kamiona od zraka a za temperaturu vura od Lade.

Sutra idem i glavu sklopiti i polako motor metat na vrpu.

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Definitivno okrugli blatobrani. Em su mi ljepši, em su bolje zaštičeni.
Kaj buš celog polijal kad sklopiš makinu?

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Definitivno okrugli blatobrani. Em su mi ljepši, em su bolje zaštičeni.
Kaj buš celog polijal kad sklopiš makinu?

Pretpostavljam da misliš na lakiranje? Celi bu polakiran, i sivo i crveno. Samo prije toga moram videti kocnice kak zgledaju unutra da ne bude posle zajebancije s tim.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ako si se ovaj čas primil posla i sve je spremno navečer mora biti na paleti i zabrundati.
Samo polako :icon_wink:

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Niš od brundanja danas. Moral sam oprati koljevku i prvi trap i odvesti k majstoru, Pa do Siska po masu za brtvljenje, pa još po neke pizdarije. Sad idem glavu slagati.

Puknuti, nema šanse da cekam zimu. Do zime on mora biti razrađen i drva dopeljati jer je blato katastrofa i s malim nesmem ni blizu.

Na vrh