Gajtan
Dobro znana faca
- Tu od
- 25 Pro 2013
- Poruka
- 1,111
Ja najsretniji kad netreba ništ dirati bar mjesec dana ali danas opet prolupala diza kod paljenja i kak da rečem da ga volim .emo):
Jel sam poravljas traktor ili ti neko drugi radi?
Ja najsretniji kad netreba ništ dirati bar mjesec dana ali danas opet prolupala diza kod paljenja i kak da rečem da ga volim .emo):
Dojdeš k meni po još jednu i imal buš taman za svaki cilindar po tri. Samo se ti smij mojoj muci mogla bi i tebe snači emo):
Dize vadim sam i nosim kod bošiste imam ih 11 komada pred pola mjeseca bile na ispitivanju i radile ko bombočić danas ne lupa radi dobro ali lagano dimi u dol u brijeg nema dima .
Pa možda stvarno neka baba roga za 1700 rh treči put igra sa dizama i treča pvp a možda sam i picajzla jer bi htel da mi IMT radi kak i Zetori tj da lijepo radi u leru da dobro pali i ne dimi i da mi se ne smiju oni kaji kažu da se riješim tog ..... !Aj ti probaj zameniti jos tri stvari, a to su bosista, majstor koji slaze(demontira i montira), i taj mrmolj kaj tocis v traktor.
Pa možda stvarno neka baba roga za 1700 rh treči put igra sa dizama i treča pvp a možda sam i picajzla jer bi htel da mi IMT radi kak i Zetori tj da lijepo radi u leru da dobro pali i ne dimi i da mi se ne smiju oni kaji kažu da se riješim tog ..... !
Definitivno okrugli blatobrani. Em su mi ljepši, em su bolje zaštičeni.
Kaj buš celog polijal kad sklopiš makinu?