• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 558

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Grijač stavljen novi ali uopće se ne čuje ono pucanje nafte kad ga grijem...kak ispitati grijač?

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
bok ljudi... imam neki problemcic.. curi mi nafta na diznama, i danas u teskoj kiriji mi je pocelo kao nesto smrdit i pusit se oko dizni,, e sad da li je moguce da je na glavi tolika temperatura da je palila naftu il se nafta zagrijala od auspuha koji je u banani sav pogorio... sto mislite ?

zaboravio sam reci da curi ispod onog sarafa za kljuc 17.. mogu li se ispod njih podbacit bakrene podloske?

Posljednje uređivanje od moderatora:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
bok ljudi... imam neki problemcic.. curi mi nafta na diznama, i danas u teskoj kiriji mi je pocelo kao nesto smrdit i pusit se oko dizni,, e sad da li je moguce da je na glavi tolika temperatura da je palila naftu il se nafta zagrijala od auspuha koji je u banani sav pogorio... sto mislite ?

zaboravio sam reci da curi ispod onog sarafa za kljuc 17.. mogu li se ispod njih podbacit bakrene podloske?
Curi ti na lajtunzima? Probaj ih još dotegnut, ak ni to ne pomaže mislim da ne ginu novi lajtunzi.

Poslano sa mog F5321 koristeći Tapatalk

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
pa da ja sam isto pomislio da se slije nafta na granu samo mi se ne cini da tolko dizne pustaju... jel se moze zapalit to? imam losa iskustva sa autima i instalacijom pa pusem sad i na hladno ...

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Mozda i moze meni malo slinilo s rezervara pa se vidilo tako.
Bolje riješiti.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Teško da bi se moglo zapaliti rođi puštalo na NH-u silokobaju dimilo se jako jer je grana bila usijana jer se radi sa punim gasom no nije se zapalilo . Pa i tenk radi dimnu zavjesu koja se ne zapali .

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
A da ga prvo dobro opereš i onda vidiš gdje pušta naftu i ulje to saniraš miran si a več imaš loše iskustvo sa autom i onda se još zajebavaš,sam tak nastavi:icon_rolleyes:

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
da li radi ko od vas sa puknutim blokom, kupio sam ga sa puknutim od sljepog oka do iza boš pumpe, trebo bi skidat bos pumpu da ga poljepim tekucim metalom, a to mi je komplicirano... jel uspjelo kome sa kavom, posto krpaju kilere moze li blok pocepit?

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Zašto bi bilo komplicirano skinuti pumpu i to napraviti kako treba? Sve ostalo kaj budeš radio je samo prva pomoć.

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
nisam nikad to radio, trebam skidati kompresor i na kraju treba vratit tu pumpu kako treba da se palenje ne zajebe... jel uspjelo kome sa tekucim?

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Teško da bi se moglo zapaliti rođi puštalo na NH-u silokobaju dimilo se jako jer je grana bila usijana jer se radi sa punim gasom no nije se zapalilo . Pa i tenk radi dimnu zavjesu koja se ne zapali .
Tenk ne baca na auspuh nego u auspuh. Slicno kao adblue [emoji1]

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
nosio bi ja na varenje ali kad god majstoru kazem da skinemo motor i odvezemo u zg na varenje on kaze nije to strasno ne curi previse, ovo ono zato sto im se ne radi.. a nist probat cu kave dve zlice ubacit u sistem mozda bar malo pokrpelji.. inace potrosi za cjeli dan mozda deci vode al nije ljepo za vidit kad suzi po bloku

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Imaš u auto djelovima za kupit tekućinu za dihtanje kilera i sličnog, pa to stavi umjesto kave.
c3456fab3b17c8c90b28042fe3c9ebc5.jpg

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
To je sve privremeno riješenje jer je jako duga pukotina.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

Na vrh