• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 558

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
Re: Vladimirec T-25

pozdrav ekipa..ponosni sam vlasnik vladimirca i kupio sam imt 558 prosli tjedan, e sad posto nisam imao iskustva sa vodenim hladjenjem na traktorima zanima me jel se voda ispusta na imt 558 samo na kileru i iz bloka ili postoje jos neka mjesta..?

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
To je u biti to, nema drugih ispusta.

Poslano sa mog F5321 koristeći Tapatalk

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
ahah izlazi ona meni kap po kap mozda pola dcl kad radim cjeli dan, covjek mi je reko da je blok puknut al kolko vidim ne stvara mi to neke probleme cak ne trebam vodu ni doljevat.. ima li jos netko medju vama da tako radi?

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
bok svima..imam imt 558 tjedan dana pa me zanima, kolko ide ulja u motor, dal moram sipat u filter ulje prvo il ga zavrcem praznog ?

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Ulja ide nekih 7-8 litara u motor sigurno. A u filter možeš prije nasuti pa ga zavrnut.

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
ljudovi pozdrav, pomagajte... curi mi transhidrol na 558 na polovici traktora na nekakvoj rupici i kad radi i kad stoji.. jel to semering spojnicke?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Najvjerojatnije jedan od semeringa ako je na zvonu mjenjača na rupici.
Kad stoji nebi smjelo curjeti jedino ako se ocijeđuje pa pomalo kapucka dok se ne iscjedi.

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
e tako je na zvonu je bas...to sam kupio nedavno, covjek kaze da je hidrol u mjenjacu, e sad moram dosut, a znam da inace ide transhidrol a moj je do sad dobro radio na hidrolu...jel koristio ko od vas hidrol u mjenjacu?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Trans mu natoči ako ne želiš uskoro mijenjati lagere i zučanike, pumpi nebu ništ ali sve ostalo... pre riijetko je to ulje.

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
samo kapa ulje za sad, i malo pusta vodu na bloku mozda casa od rakije na cjeli dan, al i to cu rjesit tekucim kad mi se bude dalo :D:

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
e to neznam da ti budem iskren kardan sam samo iskljucio jednom kad sam primjetio da se okrece...zanima me jos kako bi rjesio luft u zadnjim tockovima ima luft mozda nekoliko mm kad guram rukama, jel treba promjenit lezaj ili se to da dotegnuti, i moze li u pitanju bit istroseno sjediste za vanjske dimenzije lezaja, nezz kak bi to drugacije nazvao.. ?

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
To moraš rastaviti na reduktorima i tamo izvadiš seger, kajlu, zategneš krunastu maticu i vratiš sve mjesto. Obavezno nove brtve i zalijepi ih sa metaprenom na kućište.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
e hvala zoki a kad vec spominjes reduktore, nikako nemogu naci saraf gdje se doljeva ulje u njih, vidim ima samo jedan ali to je vjerojatno granica dokle ide ulje, mozda se tu i sipa?

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Tako je, jedan je za ispust od ispod a ovaj gornji na polovici je za razinu i nadolijevanje.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Ljudi aj pomoć ako tko zna. Hladan dimi bijelo dok ne sastavi i baš teško pali. Kad se ugrije pali na zub. Jel to do pumpe ili čega već?

Najnoviji postovi

Na vrh