Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Ima jedan moderator zove se SANANA sa ovoga foruma i ima IMTa 565 i zmaja 223 ili 224 ne znam točno koji, uglavnom dvoredni berač i radi s njime kolko sam shvatio bez problema dok je suho.
Desila mi se takva situacija da mi je 577 u kvaru, i odlučio sam napravit kompletan remont traktora u najgore vrijeme, al moralo se.. ide 560 pod berac danas pa kako mu bude
Sanana ima k2 sa bunkerom.
Ove godine cu brati sa 560, berac zmaj 212, koji sam obrzao, pa sada traktor radi na oko 1400 obrtaja radilice, jer inače taj berac trazi 720 obrtaja kardana, a to je kod 560 na 2250 obrtaja radilice, sto nije potrebno, ubaceni su lancanici 13/23
560 dvoredni moze vuci po ravnom i ako je suho, po blatu nece bez prednje vuce, berac je tetak i plus kukuruz u bunker kojeg stane oko 1300-1400kg, za dvoredni bi bilo idealno 75-80ks
Nije još za mijenjati problem bi trebala riješiti dva oringa no imam jednu rezervnu i jednu u dijelovima od viličara i rezervnu osovinu (rotor) i rezervnu kulisu tak da nema zime . Za toliko novaca ide tandem i prioritetni i odmah riješeni kiperi itd .
A kak spojiti ? Jedna vrti volan a druga hidraulik (napajanje original pumpe i osnovnog hidraulika) i vanjskih kipera a ionak imam pr ventil od Indosa.