pa to je napravil pa opet nejde
dali 560 uspjeva rollo pressu sasvim normalno goniti i kolike su bale ,,posto imam staru john deere na kockice razmisljam o rollo pressi no da li je moguce to sa 560 iako nemam razvod za vanjsku hidrauliku,,,
Imam kolegu, i lifama goni s fiatom čini mi se da je onaj fiat 500 ( vidjeću sutra koji je tačno broj) i taj se traktor igra s lifamom...a sigurno je slabiji od 560 za nekih 10 pa i više konja...a nisam baš uvjeren da je i u fiata krdan jači od kardana 560...
Ja planiram izbaciti pumpu od volana i staviti drugu pumpu i priioritetni ventil ako stignem u zimi (ideja od kolege Muhaničara ) no to je plan jer več ovak radi 10 godina i ide .Bale su dosta nabite ponekad rubovi ni su idealni uski pikap no ne kvare se i nikad nije stala u slami ili kad je mokra masa prošle jeseni na remene samo je jedna vikonica radila jd fiat i nh nisu a moja stara cura radila ko nova .a kakve su ti bale , sto se tice snage za pogon,znaci dela ,pa planiram mozda zbog toga ugraditi zupcastu dodatnu pumpu 30l za pressu i frontlader,,barem sa 4rada iako je dosta star on ima tu opciju pa zasto ne ,,
Svatko kaže drukčije ja imam welger ap 12 sasvim dovoljno snage za zelene bale no da me ne popljuju PRAVI majstori prednosti i nedostatke ti mogu na pp .
Za 560 neznam ali znam da je zetor 4911 osjetno jači na kardanu od univerzala 445 to smo isprobali .
a zasto bi ugradivo pumpu kad vec ima?ova od zadnje hidraulike moze bit i za utovarivac i za balirku a tak i tak s emoraju stavit komande ....
Mora i biti, jer Universal ima brži kardan.Za 560 neznam ali znam da je zetor 4911 osjetno jači na kardanu od univerzala 445 to smo isprobali . . .