Jedino što mislim da je zetor preskup za ono sve što nudi, a nije bolji od imt-a i rusa, na rusa se treba naviknuti, iako ni on nije loš, ako se nabave dobri djelovi, al sve danas što se može kupiti skoro da nevrijedi ništa, jer nema kvalitetu, to je problem
moj 560 je i danas zatvarao brazdu, lijepo radi, zadovoljan sam......
gledao sam i dosta filmova, na YT, i nekako mislim da mu bolje leži s44 motor, od d34 motora, iako nije velika razlika u snazi, al izgleda da traktor dosta bolje vuče......original ima 58ks dok s44 ima 70ks......
kako sam prije pisao, prije nego sam našao ovog 560 što imam, gledao sam i landinija 65ks, i mogu reći da sve ove marke što si nabrojao, landini je avion za njih, također imao sam i torpeda 7506, punih 9 dana, isto je odličan traktor, pa čak za svoju veličinu dosta okretan, da se može kupiti novi danas, bio bi opet bolji od 4 nabrojana.....jedino što mi se nije nešto posebno svidjela hidraulika kod torpeda, pri dizanju tanjurače ili sjetvospremača treba dobro paziti, jer može završiti u kabini, jedino plug nije mogao da udari u kabinu, ako se poluge dignu do gore