Novajlija
Član
- Tu od
- 8 Sij 2014
- Poruka
- 325
Na šlepanje [emoji38]
Joj još ču ban dobit hahaha [emoji4]
Auuu ovo je udarac ispod pojasa. :icon_blackeye:
Na šlepanje [emoji38]
Joj još ču ban dobit hahaha [emoji4]
Zetor Ursusu?Dečki kaj je Imt je ipak nekakav rođak MF-u a zetor ursusu.IMT je bar za kariku bolji od zetora,.
Joj joj necemo vrijeđat Imt je dobar traktor i svaka mu cast ljudi se sluze sa njim i svako ima svoje misljenje
Imt je traktor a ZETOR strojčina [emoji4]
Na žalost ostalo im te špene u ogromnim količinama pa sad od nje proizvode orginalne Zetorove dijelove :=Zetor Ursusu?
Česi prodavali špenu poljacima da bi imali ovi od cega radit ursuse
Ivane nije prednost nego mogučnost odabira rezervara,znači u ponudi su od 45,55,70 i 90 LSvasta se pise, a nitko osim mene nije iznosio argumente, za i protiv, sve rekla kazala.....i kada se napise da je neki bolji, treba pisati i zasto
Zetor nema grijaca, pa u jednoj temi je pisano o raznim dogradnjama kako bi zetor upalio, a svog sam upalio po snijegu i to snimio
I netko je pisao kako je zetorova prednost kako ima 70l rezervoar, a 560 ima od 90l
Barem su original Zetor nisu turski i indijski [emoji6]Na žalost ostalo im te špene u ogromnim količinama pa sad od nje proizvode orginalne Zetorove dijelove :=
Ako cu kupiti bolji traktor od imt to sigurno neće biti neki zetor.
Jer ja ne vidim tu razlike osim što su ljudi zatupljeni da je to najbolji traktor.
Kao da nijedan drugi ne postoji.
U par sam se vozio gledao i njih i ursuse i niš od toga .
Vi ste se na to navikli meni to u dvoru ne treba .
Nema tu niš posebno osim cijene
Dečki šalim se.Zetora nisam imal nikad a imt 533 i 558 sam imal godinama i bil sam zadovoljan.
Dečki šalim se.Zetora nisam imal nikad a imt 533 i 558 sam imal godinama i bil sam zadovoljan.
Moje mišljenje Zetor traktor a IMT strojčina.
i ja...
Tak se sjećam kad je moj dobar prijatelj izjavio- "nikad nisam probal kebab,ali znam da mi ne valja".
Nakon kaj su ga ipak nagovorili da proba,odonda je potrošil bogatstvo na kebabe.
I večina samo to fali forumum i po lokalnim birtijama.Svakome je najbolje ono kaj ima doma
I večina samo to fali forumum i po lokalnim birtijama.
Istina:drink:
Svi bi mi voljeli da imamo jd pa da nas curice gledaju.
Ma kupil bi ja JD-a , samo mene bi gledale bake i prabake a za njih mi se ne isplati kupit.giggle):sweat):
Svi bi mi voljeli da imamo jd pa da nas curice gledaju.
Ma kupil bi ja JD-a , samo mene bi gledale bake i prabake a za njih mi se ne isplati kupit.giggle):sweat):
A jedna bakica te željno čeka da te upozna giggle):giggle):giggle):
Prijatelj boriš se protiv vjetrenjaca! Ja sam odustal od rasprave s Zetorašima... U stvarnom životu sam svatio da su Zetoraši posebni ljudi a na forumu su mi to neki samo potvrdili.. Nikad necu zaboraviti jednog Zetoraša koji mi je tvrdil da su JD i MF govna ali Zetor je pila samo takva,tak da o realnosti ne treba niš govoriti. Gledam covjeka i ne vjerujem kaj mi prica. Inace, radi se o covjeku koji 25 godina radi ko traktorista na piku.
Svakome je najbolje ono kaj ima doma i s cim je radil. Još mi je ok kad ljudi realno govore neke stvari jer su probali, ali spike Zetor(ili bilo koja marka) je zakon, sve ostalo je smece su jednostavno glupost.
Ja cjeli život radim s 533 i 558 jer sam to imal doma a imam i sad i sve kaj meni treba napravim bez problema s tim jer nemam nekih previše teških poslova.
Zetora nikad nisam imal, niti mi se ne sviđa, ne znam zakaj ali mi se ne sviđa. Necu reci da niš ne valja, nego mi se jednostavno ne sviđa, kaj ne znaci da nije dobar.
S Ursisama sam radil i to s 360 i 335 i nikako mi se ne sviđa to kaj sam vidio. 360 može vrtiti mlin koji 558 nemre jer možeš dobiti iste okretaja kardana na punom gasu a kod 558(kod 560 je i to rješeno) je to na malo više od pol gasa i ima bolje kocnice od 558, a 335 je bolji u blatu i u šumi od 533 jer je teži i ima dobar raspore težine, sve ostalo za mene je katastrofa... Naravno onaj ko ima Ursusa i dela stalno s njim navikne se na to i sve si s tim obavi kaj treba.
Tak i ja...