Po tome ispada da nema lošeg traktora nego lošeg gazde . Lijepo je kad je vlasnik zadovoljan svojim traktorom(ima). Za neki posel je bolji ovaj za neki onaj nijedan nije svemoguč . Navozil sam se svega i svačega najskuplji kaj sem vozil (ne moj) je bil Fend koji je plačen milion i pol kuna po tome je najbolji kaj sem vozil naravno da mi se sviđa ali nemam te novce a ni potreba za njim .
Prijatelu da se recimo svima sviđaju isti auti ,traktori ,odječa obuča i sve ostalo nebi trebalo proizvoditi stotine vrsta, modela, boja .Meni osobno se zetor ne sviđa u nijednom segmentu i imam pravo na svoje mišljenje i odabir traktora. Ako se tebi sviđa ti si ga kupi.
Ima pravilo da se o ukusima ne raspravlja.
Ma znam ja to sve što ću im ja .
Neko pati za takvim glupostim .
Imt mi je odličan za malo novaca sve obavi.
I čemu da bacam novce za nešto skuplje a koje radi isti posao kao ovaj.
A da kupujem bolje onda bi to ipak bilo bolje a ne nijansa bolje od imt.
A ovih istočnjaka sam se nagledao porastavljanih već podosta u sred sezone .
Ja bi tu postavil pitanje željku kž.
Željac zakaj si tolko kemijal na 560 sa boš pumpama i na kraju kaj je bilo?
A jesi na zetoru dvaput skinul boš pumpu u životu?
Oficir , zakaj ?? (svaki bedak ima svoje veselje tak i ja ) na kraju 560 pali na zub ,ne dimi , lijepo radi u leru , umjerena potrošnja . Zetor mali je 74 god , dva puta slagana pumpa . Prvi put i nije trebalo ali sem nosil nekoliko pumpi (ne mojih) pa bilo jeftinije , drugi puta elementi poderani i regulator imal lufta . Na 6945 pumpa nije slagana ali bi joj dobro došli novi elementi .